...možno to bude znieť ako klišé...ale musíš si uvedomiť, či chceš vymeniť všetko, čo si zažila so svojím mužom...za niečo, čo možno bude mať dlhé trvanie a možno to tak rýchlo ako to začalo aj skončí....je to na Tebe...máš ale dosť ťažkú úlohu...ak máš aj deti...tak je to ešte ťažšíe...
no, ked citis, ze sa asi neudrzis, tak to rychlo ukonci, alebo si ho drz velmi daleko od tela... lebo no, je to vazne. Ja to poznam, zial, zazil som to na vlastnej kozi nieco podobne
ked si si niekoho brala,tak si na to asi mala dovod a ak ste boli doteraz spolu stastni,tak preco nicit vsetko len pre jedneho chlapa,od ktoreho nevies co cakat??
ja osobne by som si vybrala manzela, ved si nezasluzi, aby si ho po tolkych rokoch opustila kvoli niekomu, koho si stretla 3-krat ... ak sa rozhodnes pre toho druheho, tak je mi uprimne luto tvojho muza....
Neviem pomoct nikdy som sa v takej situacii neocitol a pochybuje, ze niekto kto uz mal taku dilemu tu aj napise. Je to tvoje rozhodnutie co spravis a podla mna to tu nik neovplyvni
je to na tebe, nikto nevie čo cítiš k svojmu manželovi, nikto sa nevie vcítiť do tvojej situácie, preto ti tu nikto poriadne neporadí. ja by som skúsil zmenu. žiješ len raz.
Mám niekoľkoročný vzťah,ktorý sa skončil svadbou.... páči sa mi tá slovná hračka,že sa tvoj vzťah SKONČIL svadbou... veľa krát to tak býva,ale tak potom načo ste sa brali? každopádne,som za vernosť a obnovu vzťahu s "tvojim starým" ..
toto je ta najhnusnejsia situacia aka sa moze vo vztahu stat. cloveka stereotyp ubija, preto ma chut vyskusat nieco nove. ja mam vztah rok a 8 mesiacov a citim ze mi chybaju tie zaciatky vztahov, ktore su take krasne, este ked je taka ta prvotna zalubenost.
trochu ma stve ze sa nachadzame na tej konzervativnejsej strane sveta, v amerike ludia nemaju problem tam su vsetci promiskuitni a ziju stastne. mozno by sme mohli zacat mysliet trochu liberalnejsie.
samozrejme nepodporujem neveru a podobne, je to kruty podraz voci partnerovi, ale ked clovek musi tak jednoducho musi, je tu na vyber bud zachovanie moralky alebo stastie.
jedinym vychodiskom je tu podla mna "dvojity zivot". ak chces s tym druhym aj nieco viac ako priatelstvo je to ozaj jedina moznost, stretavat sa tajne a nikdy to nikomu nepovedat lebo reci sa siria. ale odporucam skor hlbsie kamaratstvo, ak si rozumiete a mate sa o com rozpravat..
ale fyzicky vas to bude zrejme stale tahat k sebe.
poznam cloveka, slobodny chalan, ktory ma kamaratku co ma dlhodoby vztah ale ked dostanu chut tak si zasexuju a vsetci su spokojni.
je tu nova doba, dolezity je jednotlivec a jeho stastie. kaslat na predsudky.
netreba odsudzovať predom. zas však musím poukázať na to, že riešiť intímne záležitosti na verejne dostupnom fóre je podľa mňa viac ako zbytočné. s týmto si musíš poradiť sama
neviem ako by som sa zachovala na tvojom mieste nic take som este nezazila.. najskor by som asi prestala písať s tým druhým a skúsila obnovit tu romantiku v manzelstve.. neznásam stereotyp a toho sa najviac bojim... rozhodne by som manzela nepodvadzala a uz vobec by som sa s nim nerozviedla..
rob ako chces...my nemozeme za teba rozhodovat..ale ja by som ti akurat poradil to ze sama nevies co bude s tym chlapcom..chces riskovat manzelstvo koli nejakemu kktvoi?
mi prisla na um otazka, ze ak dokazes podporovat tento flirt, ci si vobec niekedy milovala svojho muza....
....podla mna uz teraz svojho muza podvadzas, len este to nedolso od tej "sfery" teelsenej.....a ked si sa rozhodl zit s muzom, musela si si uvedomit, ze raz s velkou pravdepdobnostou pride niekto, kto ta bude pritahovat....len tu je ten rozdiel, ze ze si vstupila do manzelstva ...cize si suhlasila s tymto rizikom a v manzelstve to tak byva, no malo by byt, ze tieto a mnohe ine problemy sa riesa uplne inymi sposobmi....a ty ak teraz opustis manzel alen kvoli nejakemu ***, kt. asi este rozumovo nedospel a nevie si ovladat svoje telo(alebo je to jeho zamer)... je to len nechutny utek....
....isto si bola zrela do manzelstva??..je to tvoj/vas 1. spolocny problem??...ak ano a ho nedokzes, alebo nebudes chciet vyriesit , tak asi este si mala pockat...
....a ked teraz dokazes odolat, ver ze pridu dalsie a dlasie problemi, ci uz s inym clovekom, alebo v manzelstve...ale budes uz mat silnejsiu volu....budes sa vediet ovlada...
....cize ja by som nad tym ani nuvazoval, zeby som opstil partnera....rozvod je az posladna moznost....kt. si netreba pripustat
no tak asi ze nemas opustit manzela, ktoremu si PRISAHALA ze ho budes milovat a ctit si ho v dobrom aj zlom, stasti aj nestasti, zdravi aj chudobe az kym vas smrt nerozdeli, po vsetky dni svojho zivota...a ten druhy vari tiez nema nejake zabrany, ved predsa vie ze si vydata...
a len tak medzi nami, nie je tento birdz dako vekovo ohraniceny?
teorie....teoreticke teorie.....rob co uznas za vhodne ale nemysli len na seba lebo v tejto situacii nie si sama.tyka sa to tvojich blizkych....mimochodom k tomu manzelstvu....nie je lepsie pre ,manzela aj pre nu trpiet pol roka, rok alebo dva ako trpiet spolu v nefungujucom vztahu desatrocia?ja si myslim, ze z tohto vzoru spravania sme sa uz dostali....a navyse, ak su v tomto vztahu aj deti....a vy, ako deti, ste radi ak sa vasi rodicia hadaju?alebo boli by ste radi ak by sa nenavideli,robili si naprieky a boli nestastni?....stastni rodicia znamenaju stastne deti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Diky elwinko.
ja osobne by som si vybrala manzela, ved si nezasluzi, aby si ho po tolkych rokoch opustila kvoli niekomu, koho si stretla 3-krat ... ak sa rozhodnes pre toho druheho, tak je mi uprimne luto tvojho muza....
asi suhlasim
trochu ma stve ze sa nachadzame na tej konzervativnejsej strane sveta, v amerike ludia nemaju problem tam su vsetci promiskuitni a ziju stastne. mozno by sme mohli zacat mysliet trochu liberalnejsie.
samozrejme nepodporujem neveru a podobne, je to kruty podraz voci partnerovi, ale ked clovek musi tak jednoducho musi, je tu na vyber bud zachovanie moralky alebo stastie.
jedinym vychodiskom je tu podla mna "dvojity zivot". ak chces s tym druhym aj nieco viac ako priatelstvo je to ozaj jedina moznost, stretavat sa tajne a nikdy to nikomu nepovedat lebo reci sa siria. ale odporucam skor hlbsie kamaratstvo, ak si rozumiete a mate sa o com rozpravat..
ale fyzicky vas to bude zrejme stale tahat k sebe.
poznam cloveka, slobodny chalan, ktory ma kamaratku co ma dlhodoby vztah ale ked dostanu chut tak si zasexuju a vsetci su spokojni.
je tu nova doba, dolezity je jednotlivec a jeho stastie. kaslat na predsudky.
zahodit manzelstvo - hlupost. nevyuzit prilezitost okusit zalubenost - tiez blud.
je to na dlho, zavisi len od cloveka, na co sa citi.
uf ak to niekto aj docita tak dik za pozornost
....podla mna uz teraz svojho muza podvadzas, len este to nedolso od tej "sfery" teelsenej.....a ked si sa rozhodl zit s muzom, musela si si uvedomit, ze raz s velkou pravdepdobnostou pride niekto, kto ta bude pritahovat....len tu je ten rozdiel, ze ze si vstupila do manzelstva ...cize si suhlasila s tymto rizikom a v manzelstve to tak byva, no malo by byt, ze tieto a mnohe ine problemy sa riesa uplne inymi sposobmi....a ty ak teraz opustis manzel alen kvoli nejakemu ***, kt. asi este rozumovo nedospel a nevie si ovladat svoje telo(alebo je to jeho zamer)... je to len nechutny utek....
....isto si bola zrela do manzelstva??..je to tvoj/vas 1. spolocny problem??...ak ano a ho nedokzes, alebo nebudes chciet vyriesit , tak asi este si mala pockat...
....a ked teraz dokazes odolat, ver ze pridu dalsie a dlasie problemi, ci uz s inym clovekom, alebo v manzelstve...ale budes uz mat silnejsiu volu....budes sa vediet ovlada...
....cize ja by som nad tym ani nuvazoval, zeby som opstil partnera....rozvod je az posladna moznost....kt. si netreba pripustat
a len tak medzi nami, nie je tento birdz dako vekovo ohraniceny?