Neviem či mi to prepol mladší brat alebo sa to podarilo mne.. Ale proste ked si stiahnem nejaké formuláre do školy alebo nejaký text z netu tak sa mi to z plochy nedá otvoriť.. Aj ked som dala iný program na otvorenie.. Nič.. A ak mi to náhodou niekde aj
@5 Nie nezamrzne... Ono v niektorých vôbec neotvorí a vo worde to otvorí ale zobrazí to samé nečitateľné veci.. V exceli to neotvorí vôbec.. Ani cez net to nejde otvoriť.. Ale ináč všetky veci čo si ja píšem na počítači zostali normálne.. Proste sa dajú otvoriť.. Ale ked nejaký text stiahnem tak sa mi nedá otvoriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ake presne dokumenty blbnu? Len Word, alebo vsetko z Office (excel, ...)
@5 Nie nezamrzne... Ono v niektorých vôbec neotvorí a vo worde to otvorí ale zobrazí to samé nečitateľné veci.. V exceli to neotvorí vôbec.. Ani cez net to nejde otvoriť.. Ale ináč všetky veci čo si ja píšem na počítači zostali normálne.. Proste sa dajú otvoriť.. Ale ked nejaký text stiahnem tak sa mi nedá otvoriť.