mám taký malý problém, pretože som druháčka nastrednej a už mi na polroku hrozia dve 5 a neviem ako to poviem nasim aj ked je to iba polrok ale aj tak neviem ci to nasi pochopia ale ak má niekto nejaké návrhy ako to spravit môže sa mi ozvať. Všetkým vopre
no ja som tiez druhak na strednej a robil som minuly rok reparat ale tak spravil som a teraz budem mat asi len dve tri stvorky tak to neni take zle dufam ze mi to vydrzi
a k tebe:: no tak snaz sa ked vies ze je pisomka na nu naucit a nachytas par dobrych alebo dajmetomu ze lepsich znamok a uz to nebude take kriticke...a rodicom povec ze ucitelka je na vine a povec im ze sa polepsis a zacnes sa viacej ucit ved co ine chcu od teba pocut no toto tak im to povec a dufaj ze bude lepsie
Myslim že maš par dni ešte čas mne hrozili až 6 petiek a ešte som dostal aj zapal pluc ale nevzdal som to chodil som do školy len na hodiny ktore som potreboval a už mi hrozi len jedna sps poprad , musiš si vstupiť do svedomia a začať sa učiť , vieš keby si bola na učnovke tak ta nechaju prejsť aj keby si mala 5 5 5 a daju ti 4 ale na stredne treba makať , V prvom ročniku som prepadol z nemčiny a reparat som zrobil a na vysvečku som mal 3 a dalej to už išlo samo teraz mam zneminy 2 ale zaostal som v ostatnych predmetov, treba sa učiť z hodiny na hodinu,. Teraz tvoj pripad, teraz je len polrok maš dve petky ale ked ich dostaneš tak ti vdruhom polroku učitelia budu šlapať na päty a ver že sa musiš fakt začať učiť lebo na konci to možu biť 3-4. pätky a ak nahodov prejdeš tak to bude to iste ten isty problem v tretom treba ešte dvakrat viac makať ako v druho. Druhy ročnik je len prechadzka rajom ale treti najme maturitne predmety horor na to si učitelia nechavaju zaležať a ked budeš mať 4 nemusia ta pustiť k maturam.
Zamysli sa či chceš robiť poskoka alebo sa trochu začať učiť a robiť veducu?
Ja som sa začal učit len teraz a je to perfekny pocit vidieť otazky na teste a hned začať pisať a nestresovať sa nejakymi tahakmi.
Myslim že viež že ked dostaneš 1 a použila si na všetky odpovede tahak je to blby pocit ale hlave že je jedna ale ak dostaš jedna bez tahakov je to užasne sebauspokojenie a možeš si povedať niesom hlupa
Ziadne,ze pomoc ako im to povedat.. ale ZACNI SA UCIT... ani mne sa nekedy nechce ale potom to lutujem bo sa to ukaze na znamke.. .. ucit sa a potom nebudes vysvetlovat nist.. Hmm.. rodicia sa ta nepytaju na znamky a tak? myslim ze aj vysvo.... lebo ak hej mala by si to tak lahsie... proste uz by vedeli.. ale takto...
Na strednej to je v poho...kazdy koho poznam ma rovnaky problem ako ty, a samozrejme aj ja!!!Profaci sa vo viacerych pripadoch nad nami zlutuju, takze prajem vela stastia
Fu, mne nikdy nehrozila 5, ale napr. teraz budem mat medzi 1 solovu 4 z nemciny...a tak som povedala nasi, ze ,, oci mna ta nemcina nejde, budem mat 4,,. A on na to, ze to nevadi...ved je iba polrok...takze rychlo s pravdou von...
V prvom rade chcem zareagovať na predošle rady (názory). Všetci píšu, že sa más začať učiť, ale ty si sa pytala niečo Iné. Pre nechapujucích: Pýtala sa na s ako to má povedať rodičom, že na polroka prepadá.
Ak ti ja môžem poradiť, tak ti poviem, že povedz im to už teraz, že budeš mať asi zle vysvedčenie, pretože si napísala posledné písomky za 5 a to ti pokazilo tvoje aké také dobré známky. Povedz to mu rodičovi, ktorý ťa má radšej a ktorý by ťa skôr pochopil.
Môžeš sa aj kúsok vyhovoriť na učiteľa, ale ak tvoji rodičia sú taký že pôjdu za danými vyučujúcimi tak sa nemôžeš vyhovoriť na učiteľov.
Kúsok kríku už musíš prežiť v tom ti asi z nás nikto nepomôže... A na koniec je pravda, že sa musíš učiť...
wepmar ale kebyze jej to pokazi par poslednych pisomiek tak by jej nevychadzala 5 ale prinajhorsom 4...
ale vazne by si im to mala povedat uz teraz a dopredu ich nato pripravit, nech sa to nedozvedia az z vysvedcka ... a skus im vysvetlit ze tento polrok ti tie znamky dako usli ale ze buduci polrok sa posnazis... abo povec ze ste brali pre teba nezaujimave ucivo ktore ti neslo do hlavy... porsto vyhovaraj sa ako mozes a dako bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a k tebe:: no tak snaz sa ked vies ze je pisomka na nu naucit a nachytas par dobrych alebo dajmetomu ze lepsich znamok a uz to nebude take kriticke...a rodicom povec ze ucitelka je na vine a povec im ze sa polepsis a zacnes sa viacej ucit ved co ine chcu od teba pocut no toto tak im to povec a dufaj ze bude lepsie
a naozaj sa zacni, aj ked sa vobec nist neucis musis si nieco zapametat predsa, aspon na tu stvorku sa to musi dat...
Zamysli sa či chceš robiť poskoka alebo sa trochu začať učiť a robiť veducu?
Ja som sa začal učit len teraz a je to perfekny pocit vidieť otazky na teste a hned začať pisať a nestresovať sa nejakymi tahakmi.
Myslim že viež že ked dostaneš 1 a použila si na všetky odpovede tahak je to blby pocit ale hlave že je jedna ale ak dostaš jedna bez tahakov je to užasne sebauspokojenie a možeš si povedať niesom hlupa
Tak sa len uč a uč ina pomoc nieje
PS: Myslitel10
No a ine sa tu fakt neda poradit, ako ucenie. Vlastne ani nevieme, mozno sa ucis, len sa to nenaucis
Ak ti ja môžem poradiť, tak ti poviem, že povedz im to už teraz, že budeš mať asi zle vysvedčenie, pretože si napísala posledné písomky za 5 a to ti pokazilo tvoje aké také dobré známky. Povedz to mu rodičovi, ktorý ťa má radšej a ktorý by ťa skôr pochopil.
Môžeš sa aj kúsok vyhovoriť na učiteľa, ale ak tvoji rodičia sú taký že pôjdu za danými vyučujúcimi tak sa nemôžeš vyhovoriť na učiteľov.
Kúsok kríku už musíš prežiť v tom ti asi z nás nikto nepomôže... A na koniec je pravda, že sa musíš učiť...
ale vazne by si im to mala povedat uz teraz a dopredu ich nato pripravit, nech sa to nedozvedia az z vysvedcka ... a skus im vysvetlit ze tento polrok ti tie znamky dako usli ale ze buduci polrok sa posnazis... abo povec ze ste brali pre teba nezaujimave ucivo ktore ti neslo do hlavy... porsto vyhovaraj sa ako mozes a dako bude