trpim castimi depresiami, prejavuju sa nechutenstvom, pocitom menej cennosti, bolestou hlavy bruhca, skusal som aj psychologičku lieky brat nechcem........ma niekto nejaky napad?
kokooos..aj ja mam teraz take obdobie.. a pevne dufam ze ma to coskoro prejde..uz aspon dufam ze to prejde..
tiez ma uz boli aksolutne kazdy den hlava, brucho..su dni co aj cely den nic nezjem..proste je to hrozne..stale sedim len na posteli a pozeram do tmy a rozmyslam ani zaspat nemozem ani nic..stale som zamyslena ani neviem tad cim premyslam..
sorry teraz viem ze som ti asi nepomohla..ale aspon som sa vypisala..
Aj ja mám niekedy také problémy... Myslím, že to každý... Možnože to pramení z toho, že berieš veci príliš vážne... Skús sa nad všetko povzniesť, lebo ty musíš byť sám sebe pánom a nie otrokom vecí...
A čo sa týka medikamentov, nemám skúsenosti, ale pochybujem, že to vyriešia.
Ja by som Ti odporucil brat lieky... ked sa citis fakt mizerne a nic ti nevie pomoct, nic ta nepotesi... Psychologicka Ti nechce nic zle. Chce Ti len pomoct.. Bez liekov je psychoterapia malo efektivna... (pri dlhotrvajucich depresiach ani neucinna) Vsak co brat lieky?! Ked mas chripku si nachladeny, boli ta hrdlo atd. tak nezoberies nato lieky?? Depresia je vazna vec, netreba to pocenovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tu na Birdzi ti asi tazko niekto poradí ... ber lieky, bude ti lepsie
tiez ma uz boli aksolutne kazdy den hlava, brucho..su dni co aj cely den nic nezjem..proste je to hrozne..stale sedim len na posteli a pozeram do tmy a rozmyslam ani zaspat nemozem ani nic..stale som zamyslena ani neviem tad cim premyslam..
sorry teraz viem ze som ti asi nepomohla..ale aspon som sa vypisala..
A čo sa týka medikamentov, nemám skúsenosti, ale pochybujem, že to vyriešia.