ja som tiež bledá a páči sa mi to a vlasy mám tmavé .. hrozný kontrast ale mne sa páči inak.. chcela som ryšavú len by som si musela dať peroxid a to sa mame veľmi nepáčilo
ja ti závidím tu bielu pokožku.. mne sa to strašne páči....
ale tak každému sa páči asi to čo má niekto iný aaaah
a vlasy asi rišavé, to je podla mňa fajn s čiernymi budeš vyzerať jak mortiša ale ak by si tak cchela vyzerať tak to sprav
ale sprav si ako chceš ty,, ja by som si teda kecať do toho ako si mám nafarbiť vlasy nedala.. daj si takú farbu ako ccheš.. a basta
@anniedecadence niekomu robí gramatika proste problémy, ale nevidím prečo by kôli tomu nemohol písať do fóra.. aj keď blbosti, ale aj tak. ani ja ju neviem a aj keď sa snažím, ale nemyslím si, žeby som kôli tomu mala byť nejaká menejcenná.. len niesom dokonalá ..
Neviem co je zle na tejto otazke...Dostatocne nechapem ludi kt. z nej klesa IQ..to sa uz clovek nic nemoze opytat aby ho tu niekto nesundal ? Nepoviem keby sa pyta uplne nejaku sprostost nieco na styl fora ci naozaj bude koniec sveta o dva dni ale preco sa nemoze opytat aku farbu si ma dat ?! Ina vec je gramatika to nikomu neberiem ze tam ma chyby... + decka sa asi nevyblaznia ked to tu komentuju minmalne 18+...
@mielikki mne sa náhodou páči keď žena s tmavšou pleťou má také peroxidové blond... tým nemyslím tie osolárkované barbiny,, skôr také niečo ako z filmu Fantastická 4 tá herečka,,, ale to je možno tým že sa mi páči ona samotná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
i čierna dokáže k bledej pleti vyzerať fajn, zatiaľ to blond či ryšavá k tmavej asi ťažko
ale tak každému sa páči asi to čo má niekto iný aaaah
a vlasy asi rišavé, to je podla mňa fajn s čiernymi budeš vyzerať jak mortiša ale ak by si tak cchela vyzerať tak to sprav
ale sprav si ako chceš ty,, ja by som si teda kecať do toho ako si mám nafarbiť vlasy nedala.. daj si takú farbu ako ccheš.. a basta
@anniedecadence niekomu robí gramatika proste problémy, ale nevidím prečo by kôli tomu nemohol písať do fóra.. aj keď blbosti, ale aj tak. ani ja ju neviem a aj keď sa snažím, ale nemyslím si, žeby som kôli tomu mala byť nejaká menejcenná.. len niesom dokonalá ..
inač ty máš krásnu farbu vlasov
a k teme. mne sa paci, ked dievca s bledou pokozkou ma rysave vlasy. alebo rysavo hnede. a ked ma aj take slabe pehy, tak je to zlate
k téme- ryšavá ale aj čierna je fajn ale nie každému sa hodí