No vieš, ale to je naozaj vážna vec, to už by sa nedalo vrátiť späť keby si si to rozmyslel... Mal by si sa skúsiť porozprávať s nejakým psychológom, možno je to len niečo psychické čo sa dá riešiť aj jednoduchšie než operáciou...
Galinka/ Potrebujem podporu celej BIRDZ obce, ano, opytajte sa Tomasa, ci by nemal zaujem o tuto reality show, myslim ze by to mohlo mat lepsi scenar ako Tajomstvo...
Zipporah/ Comming soon...
Bibo/ Bojim, bojim, ale ja dufam v nasu flexibilitu. S mojimi vnadami a tvojim sucharstvom to zvladneme
Hulo/ S tym som ratal vopred a velmi to zavazilo pri mojom rozhodovani
Bezruka100nozka-vidim že rozmyšľaš tak by som ti radila isť za psychologom a testom zistiš kde maš najbližšie.možna ten ťa odporuči k sexuologovi no radšej to pretrpieť ako potom banovať.
Asi mas pravdu, je to moja slobodna vola. Aj tak som vzdy vedel ze som sa narodil v nespravnom tele.. Tak teda podme do toho! A ak nas tato zakonzervovana spolocnost nepochopi, vzdy budeme mat aspon jeden druheho.
Slecinka, a myslis ze by mi Boh odpustil ked to predsa len spravim?
btw som velmi rad, ze ma prave niekto ako ty posiela za psychologom
no to je uhol pohľadu.mne je ťažko sa vyjadrovať ak nepoznam všetky aspekty .ten cit ktory teraz citiš nemusi byť zakonite ten pravy a preto skus to čo som ti napisala.
z naboženskeho hľadiska je nepripustne z toho dovodu lebo Boh ťa stvoril mužom a tak teda ťa nim chce mať.no nechcem sa tu vypisovať a ani nemam s tym žiadne skusenosti tak by som ti radila sa porozpravať na inom fore -kresťanskom a uvidiš čo ti na to povedia.a z čoho sudiš že si dievča v mužskom tele -napiš tajnu spravu lebo tu sa neda
Ked som bol minuly rok v Londyne zhodou okolnosti davali v TV jednu show, kde ukazovali dojebane operacie chlapov, ktori chceli byt zenami.. myslim si, ze po zhliadnuti tej show by si si to urcite rozmyslel..
Bezruka100nožka/ Vyborne, velmi ma to tesi na kedy sa dohodneme? Ja uz mam termin na 26.4. tak ak by ti to vyhovovalo tak vtedy by sme na tu operaciu zasli. Mam na to grand z Europskej unie, myslim ze by sa to dalo vybavit aj pre teba.
Dudri to by mi aj vyhovovalo, pokial sa nic zavazne dovtedy neudeje, tak suhlasim s tym terminom. Snad daju ten grant aj mne, neviem inak z coho by som to uhradil, veskere peniaze minam na travesty saty a mejkap. Podla mna to nebolo Hopla ale Mojsejovci.
Slecinka ja som skusal aj na nabozenskom fore ale ma poslali do pipi tak neviem:/ No a z coho to sudim? Neviem, uz od utleho detstva som sa radsej hral s barbinkami a vraj v skolke som obtazoval chlapcov(sice na toto si nepamatam) a mam jednoducho ten pocit, ze som mal byt zenou.. je tazke o tom hovorit..
ahoj-myslím si,že žiadny normálny" človek,ktorí to tak necíti,ako Ty,tak Ti nedokáže poradiť.Ale pokúsim sa:podľa mňa bi bolo správne,zvážiť fakty...Ak Ťa priťahujú muži,a ak len kôli tomu chceš sa zbaviť penisu,tak by to bola blbosť.CHalana môžeš mať aj bez toho...Druhy fakt je ten,že preoperovaný chalan nikdy nenadobudne telesnu krásu ženy,a myslím si,že nebude jednoduché nájsť si schopného chalana do života.Raz som čítal jeden článok,kde dospelá žena,ale doslova žena v ženskom tele,mala len jednu vadu,,že mala aj penis,a to je niečo iné,jej sa to odstráni,a je doslovne žena.No ťažko Ti pomôžem.Môj pohľad na problém je,že bi bolo dobré vyskúšať homosexuálny vzťah,a byť v pozícii ženy?..a potom sa rozhodneš ...no fakt neviem...ale ten psichológ bi asi nebol zlý...čo sa týka kresťanských rád:je jasné,že z pozície katolíka Ti nik nebude súhlasiť z operáciov. Verím že sa rozhodneš tak,aby si to nikdy naľutoval-la.všetko naj prajem.
Ďakujem veľmi pekne za rady, veľmi si to cením a mám pocit, že ma to aj trošku usmernilo, ale rozhodol som sa, že zostanem heterosexuálom, to bude asi lepšie...
Nerobím si zálusk na žiadny EU-grant.Chcel som len poradiť...A som chalan,ktorí ma tiež problémi zo sexualitou.Ale ja som rád že som chalan,a aj tak cítim,a baví ma všetko to,čo chalanov baví,akurát že ináč cítim k chalanom....takže snažím sa vžiť do Tvojich,-Vašich pocitov,aké to môže byť...Lebo vlastne,Ty sa cítiš ako žena,fyzicky si chlap,a taktiež Ťa priťahujú chalani..Hm..Takže s toho mi vyplýva že ten hom.vzťah bi mohol fungovať najlepšie.Lebo Ty si potom taký poženštelý chlap-chalan,a nájdu sa hom.muži,ktorí vyhľadávajú práve takýto typ človeka.Ale keby si sa dal na ženu,tak gay bi už o Teba určite nemal záujem,a myslím si,že ani heterák,keďže to telo nebude ničím podobné ženskému.To možno nájdeš len nejakého nadržaného človeka,ktorý len bude chvíľu rád,že má kam pichnúť".chcem Ti dobre hlavne s toho uhla pohľadu na problém....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ako ja s tymto nejako nesuhlasim, ale tak to je tvoja vec. Ty musis vediet, nie?
Myslíš že by to bolo trúfalé?
No ak ces mat namiesto toho kramy, nech sa paci...
)
Zipporah/ Comming soon...
Bibo/ Bojim, bojim, ale ja dufam v nasu flexibilitu. S mojimi vnadami a tvojim sucharstvom to zvladneme
Hulo/ S tym som ratal vopred a velmi to zavazilo pri mojom rozhodovani
Vincent_vega/ Neni zac
Fragile./ Neskutocne ma tesi, ze to tak vnimas
drz sa chlape, teda chcem povedat, holka
Ale to s tou hviezdou ma nenapadlo! Ano, budem hviezda a strasne tym zarobim!
Ygor/ Este ze si sa opravil
Slecinka, a myslis ze by mi Boh odpustil ked to predsa len spravim?
btw som velmi rad, ze ma prave niekto ako ty posiela za psychologom
z naboženskeho hľadiska je nepripustne z toho dovodu lebo Boh ťa stvoril mužom a tak teda ťa nim chce mať.no nechcem sa tu vypisovať a ani nemam s tym žiadne skusenosti tak by som ti radila sa porozpravať na inom fore -kresťanskom a uvidiš čo ti na to povedia.a z čoho sudiš že si dievča v mužskom tele -napiš tajnu spravu lebo tu sa neda
Tommyhot/ nevidel si nahodou Hopla?
Slecinka ja som skusal aj na nabozenskom fore ale ma poslali do pipi tak neviem:/ No a z coho to sudim? Neviem, uz od utleho detstva som sa radsej hral s barbinkami a vraj v skolke som obtazoval chlapcov(sice na toto si nepamatam) a mam jednoducho ten pocit, ze som mal byt zenou.. je tazke o tom hovorit..
No jasne, mohli to byt aj Mojsejovci
Mecoire/ Co tym chces povedat?
Slecinka no asi hej.. vzdy som mal dojem ze mam zablokovany mozog
Wewo ty si riadny tento, si z nas utahujes len preto ze sme ini?
Ale nehaj ho, on to urcite mysli dobre...alebo nie?
Ale...možno...keď by náhodou...ešte uvidím
nevsimaj si ho, co on o tom vie..
hmm inak Dudri ak by si mal pocit ze nemas kam pichnut...
Bezruka100nozka: Dakujem za podporu, som rad, ze sa mozem na teba vzdy obratit bracho