@caramelbiscuit
povedal som že žiadne blbé koemnty ale ty samozrejme patríš medzi tých primitívou čo Iphone v ruke ani nedržal takže ticho buď keď nevieš nič normalne povedat
ďakujem
@haterzfuckyou Sranda, ja som zatiaľ nevidel človeka s jablkom, ktorého vyjadrovanie by zodpovedalo predtým uvedenému označeniu. Ty niesi výnimka. To je taký komický fenomén applefaggs, že ego je nepriamoúmerné intelektu.
"primitívou" intelekt je jasný...
"takže ticho buď" ...a ego tiež...
...quod erat demonstrandum...
A kúp si 5s, je drahší, môžeš sa s ním lepšie chváliť.
@caramelbiscuit
Keď človek niekde vidí "komentoval 13-ročný chlapec",má v hlave automaticky dané že to musí byť rozmaznané dieťa s pochybnou budúcnosťou a musím do ňho začať "jebať ? ? .. Ale v tomto prípade máš pravdu
Nokiu 3310 dnes kupis 10 eur a vydrzi aj tyzden ale inac je rozdiel je len maly - vo fotaku, a mozno trochu v rychlosti... iphone 5 dnes kupis nejaky pouzivany aj za 250 eur, takze z toho pohladu sa oplati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» mobilni-telefony.megaduel.cz/porovnani-apple...
povedal som že žiadne blbé koemnty ale ty samozrejme patríš medzi tých primitívou čo Iphone v ruke ani nedržal takže ticho buď keď nevieš nič normalne povedat
ďakujem
ked tak zober tento » 4.bp.blogspot.com/-Yj8JAjJT54E/UD... 6110 Old Mobile Image.jpg
"primitívou" intelekt je jasný...
"takže ticho buď" ...a ego tiež...
...quod erat demonstrandum...
A kúp si 5s, je drahší, môžeš sa s ním lepšie chváliť.
ale čo nemôžeš si dovoliť Iphone 6?
Keď človek niekde vidí "komentoval 13-ročný chlapec",má v hlave automaticky dané že to musí byť rozmaznané dieťa s pochybnou budúcnosťou a musím do ňho začať "jebať ? ? .. Ale v tomto prípade máš pravdu