@paulieevans práveže nemám ho čím zaplniť lebo aj na prvom mám kopu miesta a hry nehrám ani filmy nesťahujem počítač mám len na prácu. A to sa mi tu ešte povaluje ďalší disk. idem ho asi namontovať do počítača.
Ja ti závidím, ja mám zaplnený disk. Tak v prvom rade si nezaplňuj disk, kde máš nainštalovaný operačný systém, výrazne tým spomalíš počítač. Ale asi najlepšie je posťahovať filmy. Filmy najlepšie na externý disk, počítač si nechaj voľný, všetko ti pôjde aspoň po masle.
@savvym ja na filmy nemam cas :/ a ak si nahodou nieco stiahnem a pustim tak uz po 10 minutach zistim ze ma to nebavi. par mesiacov dozadu som si kupil HD televizor a zatial som ho zapol len velmi malo X ani antenu som tam nedal, ale ma to USB takze filmy mi tam idu a streamuje to aj Youtube a ide mi tam internet, dokonca sa to vie pripojit k domacej sieti takze ani to USBcko by nebolo netreba len som to este nerozchodil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@Laurikaaa viem asi na co narážaš