Ľudia, ale veď ona nepíše o hygiene, ,ale o tom, že má strach z toho, ,ako jej v minulosti niekto stále otváral dvere. Booshe, ,veď si to prečítam normal ne?
ako sa mi to nejak moc nehnusi..sak misu si mozes obalit toaletakom ci hyg. vreckovkami...chlapske WC su nechutnejsie lebo pri moceni mam vzdy pocit ze mi ten druhy pozera na prirodzenie a potom sa mi vobec neda mocit...preto najradsej chodim mocit do kabinky
Ja mám tento istý problém Mne sa úplne maximálne hnusí chodiť na takéto WC-ká. Napr. v škole som nechodila vôbec a potom som mávala zdravotné problémy. Teraz chodiť musím, ale vždy si obložím misu kilom papiera a ani si na ňu nesadnem
hej poznam to ja mam niektore take spoluziacky ktore neznasam a oni neznasaju mna a idu okolo vecka a otvoria ale akoby sa nic nestalo..idu okolo prec a tvaria sa akoby nic nevideli to neznasam a ked im to idem s kamoskami vratit tak potom po triede rozchytuju a nadavaju mi do lezieb strasne cosi
Ja nedokazem oneee, to, ako sa tomu slusne povie - no cikat, ked niekto je blizko a vidi ma, proste vzdy ked sa da, tak sa vyhnem pisoaru a idem do kabinky, lebo by som tam stal aj polhodinu a nic
ale zeee?oblozit komplet celu misu---to je jedine riesenie...ale vcelku bakterie mas sade,lebo sak umyjes ruky mydlom a zas xytis tu humusnu klucku aby si vyšla von...A na strach z otvárania dverí-večsinou je sade kluc,to de zijes?
chlapi, to vám fakt tak vadi sa vymočit ked vedla vas nekto stojí? šak ked mi treba tak jednoducho to spravím, a ked sa dotyčný vedla pozerá, tak iba závidí a mám ho v prdeli
17 - to nejde o to, ze by mi to vadilo, ale mne to jednoducho nejde, proste stojim a kym je niekto vedla, tak mne to nepusti, aj keby sa idem roztrhnut
Ale som pocul, ze to nie som sam, to je o psychike
no ja mam podobny problem - nechodim na verejne zachody a na skolske jedine cez vyucovaciu alebo volnu hodinu lebo raz cez prestavku mi otvorili dvere na kabine a nechcem to uz riskovat
ja sa im snazim vyhybat ked si predstavim kto tam predomnou mohol byt...najaky postany bezdomovec alebo nejaka kurva kera ma setky pohlavne choroby sveta...toho ze mi niekto otvori dvere sa nebojim, saq snad je natolko slusny ze zaklope...
my sme sli autom do talianska mne a mojmu otcovi trebalo stat tak sme odstavili niekde kde bol motorest ci neco take a hned vedla wc ale to bolo wc na nom neboli dvere a ked moj foter stal pred zachodom tak potom vravel ze mu to neslo bo za nim bol daky jebnuti nemec ci kto a cely cas bol za nim ale ja som bol za tym nemcom a ked moj foter odisel a isiel ten nemec tak som vytiahol mobil a zacal ho kamerovat a sika a jemu to tak vadilo ze si ani neotvoril zips na riflach a isiel stat niekde do travy ale tam prisli neaky motorkari a len tak sa ho spytali ze co je gej ci co ze nesti na wc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Alebo keď nebol ten, ,kamarátka vždy
Ale som pocul, ze to nie som sam, to je o psychike
okrem toho, na zachodovej mise je menej bakterii ako na pracovnom stole, takze to mate jedno... je to aj tak vsade
a ked tam neni tak neni problem..aj tak nas tam chodi taka big skupinka