loool... ked som si to citala a videla som ,ze na to reagujes prislo m ito cudné lebo sa to velmi podobalo tvojmu sposobu vyjadrovania.. a si to ty
urcite "vopred straneny boj" a vieš prečo?
lebo "vopred prehraty boj" to ... pvoedz si to par krat nahlas, ono to proste... neznie tak plynulo a... vopred stratený boj znie viac metaforicky, svedčí o tvojej širokej slovnej zásobe
@ssenehulienka veru to uz mam taku nadobudnutu deformaciu z toho ze nic nedodrziavam pri pisani, okrem toho hrubeho skeletu a dakujem za rozpracovany nazor...
a máš v pdostate pravdu, boj sa dá prehrať, ale mne tam proste sedí stratený boj a koniec ende slus. lebo teoreticky vzate aj boj mozes stratit, tym, ze ho prehras...
@kalbun ech, vidíš? ty bažíš po informáciách a dostane sa ti ich, ja bažím po informáciaách a hovno hovno zlatá rybka ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Stratený mi príde ako od človeka príliš sa stýkajúceho s angličtinou.
tymto nechcem provokovat, ale sam si pisal ze ti zalezi na kazdom detaile
urcite "vopred straneny boj" a vieš prečo?
lebo "vopred prehraty boj" to ... pvoedz si to par krat nahlas, ono to proste... neznie tak plynulo a... vopred stratený boj znie viac metaforicky, svedčí o tvojej širokej slovnej zásobe
nik ma nezmanipuloval a už duplom nei Robo
a máš v pdostate pravdu, boj sa dá prehrať, ale mne tam proste sedí stratený boj a koniec ende slus. lebo teoreticky vzate aj boj mozes stratit, tym, ze ho prehras...
@kalbun ech, vidíš? ty bažíš po informáciách a dostane sa ti ich, ja bažím po informáciaách a hovno hovno zlatá rybka ...
» slovniky.juls.savba.sk/?w=prehra%C5%A5...
prehrať1, -á, -ajú, -hraný/-hratý dok. (čo, v čom i bezpredm.) utrpieť porážku, prehru;
su tam obe teda