Mám trojročný vzťah s chlapcom ktorého milujem no našla som si kamaráta s ktorým sa občas osamote stretnem...
je vhodne to povedat priatelovi a ako sa mam vyhnut tomu aby sa do mna ten novy kamarat zamiloval,lebo ja nechcem nic viac len byt kamaratka pretoze si skvele rozumieme..prosim poradte mi...
jemu to povedz. a k zvyšku sa nevyjadrujem, lebo mi niekoho pripomínaš, a ja som ešte stále nepochopila, ako môžeš niekomu zakázať, aby sa do teba zaľúbil. ani ako by si sa tomu chcela vyhnúť. asi by si s tym mala pocitat.
priateľovi to každopádne povedz, lebo keby sa o tom druhom dozvie až časom, mohol by si to zle vysvetliť, prečo si mu o ňom nepovedala hneď na začiatku...a zaľúbeniu asi ťažko zabrániš... čo sa má stať, to sa stane...drž si od neho istú hranicu, ktorú neprekročíš, neflirtuj s ním, nedávaj mu žiadne nádeje, sem tam mu daj najavo, že ho berieš naozaj len ako kamaráta....že sa kamarát do teba nezaľúbi, to síce nevylučuje, ale človeka to drží aspoň trošku v reáli a odmietnutie trošku menej bolí....a tiež dobrou fackou, ktorá človeka preberie zo "snívania", je, keď sa ho raz za čas opýtaš na nejakú potenciálnu priateľku, prípadne že už by si mal nejakú nájsť
@cajka1112 neviem prečo by si mu to nemala povedať, alebo mala nepovedať, aj ja mám hromadu kamarátiek s ktorými občas chodím von lebo sa mi s nimi dobre kecá.
Hmm asi si to tomu kamaratovi mala povedat hned...este predtym nez ste sa zacali zblizovat. Ono je to pre nas muzov tazke...ked s nami zena travi osamote cas...bud k nej uz nieco citime alebo sa to postupne rozvinie.
Ak mas rada toho kamarata...povedz mu na rovinu co chces. Muzi miluju absolutnu uprimnu logiku a racio. On prehodnoti svoje city resp. sympatie k tebe a podla toho sa rozhodne.
Co sa tyka tvojho priatela...zalezi od toho ako velmi si doverujete.
Ale celkovo...znaci to ze ti nieco chyba...nieco co nedokazes najst u partnera, kamaratiek..a davaj si fakt pozor. Vzajomne porozumenie medzi muzom a zenou sa moze castokrat zvrtnut...nemusi sa jednat o lasku ale aj o nejaky ulet ktory mozes potom lutovat..
mozem ti celkom isto povedat, ze ten druhy ta nevnima ako "len kamaratku"...jednoducho medzi single chlapcom a dievcatom neexistuje kamaratstvo z obidvoch stran, aj ked si vela dievcat mysli ze hej
Uprimne...s tym kamaratom som si to vyjasnila uz hned na zaciatku,suhlasil s tym ze budeme kamarati,ze si sem tam vyjdeme spolu von,pretoze si naozaj skvelo rozumieme...priatel e vsak velmi ziarlivy... a pokial ide o to ci nieco viac necitim k tomu kamaratovi,nie necitim len uprimne kamaratstvo,a naozaj spriaznenu dusu...
@meredithgrey ja viem ze zakazat zamilovat sa ,sa neda , ale da sa zoslabit pravdepodobnost zamilovania sa..aspon si myslim..hlavne spravanim,aj ked viem ze byt sam sebou je najlepsie...neposunut hranicu hlavne...
No vidis to. Naco si to komplikujes? Vyhybaj sa tomu a hotovo. Usetris problemy sebe a aj tomu tvojmu "kamaratovi". A teraz pred frajerom rychlo s pravdou von, lebo ked na to dojde sam, tak je to v prdeli. A ked sa ten kamarat do teba zalubi, je to tvoja vina.
Určite mu to povedz. A keď už teraz vieš, že sa do teba ten chalan zamiluje, tak ja by som sa na tvojom mieste s ním nejako extra nestretávala. Z toho sú len problémy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Hmm asi si to tomu kamaratovi mala povedat hned...este predtym nez ste sa zacali zblizovat. Ono je to pre nas muzov tazke...ked s nami zena travi osamote cas...bud k nej uz nieco citime alebo sa to postupne rozvinie.
Ak mas rada toho kamarata...povedz mu na rovinu co chces. Muzi miluju absolutnu uprimnu logiku a racio. On prehodnoti svoje city resp. sympatie k tebe a podla toho sa rozhodne.
Co sa tyka tvojho priatela...zalezi od toho ako velmi si doverujete.
Ale celkovo...znaci to ze ti nieco chyba...nieco co nedokazes najst u partnera, kamaratiek..a davaj si fakt pozor. Vzajomne porozumenie medzi muzom a zenou sa moze castokrat zvrtnut...nemusi sa jednat o lasku ale aj o nejaky ulet ktory mozes potom lutovat..
dobre sa citis a zatajovanie,vycitky svedomia...nie je tam nieco viac??(ako ci sa ti nezacina pacit)