Ach prečo musí byť život taka sviňa, teda moja rodina su same svine a to doslova. Na večer som došiel domkou šetko že pohodička (bol som 2 dni preč)a čo najdem doma bordel jak v chlieve doslova, a letaky čo mala rozniesť moja trapna sestra(15) ( mimochod
Ale noo..tak to chodi..ale zaujimave ze segra bude robit reparat a moze dakde chlastat..mna by tatko priputal o postel nad knihami..no nic to vzdy moze byt este horsie ale ved teraz mozes oddychovat tak nedepkuuuj a uvolni sa pohodaa
...aj ja mavam dost casto taketo stavy a napicu nalady ked mas taketo nalady a stavy je to ovela hoorsie jak keby si bol vycerpany/a po fyzickejs tranke..
uu Reparat ... dakto si dokaslal zivot .... ale neboj jej to raz dopne ze sa mala ucit ale to uz bude neskoro ...a kto ta nutil ist rozniest letaky za nu ??? to chces do konca zivota za nu robit jej povinnosti ? ....co uz prezijes ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
veru je to neprijemne ked sa tolko negativnych veci nazhromazdi
Vsak sa nci takeho zleho nestalo. zajtra bude mudrejsie. Ale inak fakt vonku je kosa uznam
juch normalne sa tesim
inak vobec ma nenapada, preco si to tam napisala a nevyjadrila si sa ani k diskusii iba k mojmu komnetu ktory bol priblizne rovnaky ako u inych ....
a mne toto nestaci, chcel by som vediet, co si tym chcela naznacit!