Som chalan a som na chalanov... Je to veľký problém, pretože ja gayom nechcem byť no neviem s tým bojovať. Všetci ma v živote budú len odsudzovať... Mám skoncovať so životom? Prosím poraďte...
Musi to byt dost blbe byt gay a zaroven homofobny... Proste sa s tym zmier a mas to v pohode. A kym niesi uplne zzsenstily, tak problem mat urcite s ludmi nebudes
Je to vlastne podla man choroba. Co je na tom, ze si gay? Tvoji rodica ta budu mat aj tak radi ci si taky alebo hentaky. A kamarati? Praveze teraz uvidis ci sa bdu za teba hanbit. pravy kamarat ostane s tebou aj v tom dobrom aj v tom zlom
smrt nie je vobec riesenie vies kolkym ludom by si tym ublizil a co by sa vyreisilo nic..a bojovat s niecim co mas v sebe sa neda...vazne to mi ver ja to poznam....a s tym sa casom vyrovnas ono ti to teraz pripada ako nemzone ale pojde to casom urcitee...
takze...v prvom rade ak teda myslis tuto temu vazne a nechces len rozvirit debatu, nezabijaj sa. viem, je to tazke, ale treba sa drzat. budu ludia co ta za to budu odsudzovat, ale budu aj taky, ktori ta podrzia. Ked sa to rozhodnes povedat niekomu znamemu, uisti sa, ze je to clovek, ktoremu mozes doverovat...
Ahoj, to že si gay je úplne v poriadku, nezmyslom je však to, že skoncovať chceš s týmto životom skôr, ako si začal naplno žiť.
Život je naozaj krásny, len treba vedieť ako žiť a to je na tebe, táto spoločnosť už je otvorenejšia a tolerantnejšia ako predtým, nájdu sa však aj primitivovia, ale aj tí potrebujú " žiť " a vybíjať si svoje komplexy, tak si netreba od nich dať otráviť život. Ty si gay a oni sú hlupáci. Určite máš okolo seba ľudí, rodičov, priateľov a pre tých sa ti oplati žiť. Počula som , že gayovia sú najlepsí kamaráti. Hore hlavu, všetko sa vyrieši
Cts_w: "zabit sa mozu kludne aj vsetky ostatne sracky co vedia problemy riesit iba utekom od nich..."...nj je to smutné, že sa chce chalan zabiť, nevie o čo v živote príde....Obaja vieme, že by sa problémy nemali riešiť takto.
preboha........hlavne nic neukoncuj.....toboz nie zivot......na tom predsa nic nieje.....ze mas odlisnu sexualnu orientaciu....zit sa da aj tak...sa pozri na niektore slavne osobnosti...ktore priznali svetu odlisnu orientaciu...aj ked maju za zadkom hufy fotografov..a na predsudky kasli....vzdy to boli len predsudky...a ludia s v tom vyzivaju ked mozu niekoho sudit........nestoja ti za to ....aby si sa preto trapil...naozaj
zalezi na tebe ako sa s tym zmieris, stale tu budu ludia co ta budu preto odsudzovat a bud si uvedomis ze ich nazor by ta trapit nemal alebo ta to bude trapit a zabijes sa alebo nieco podobne, podla mna je to hlupost...zmier sa s tym aky si... dolezite je ako sa citis ty...
určite sa nezabíjaj, si mlady a celý život más ešte pred sebou. Tým, že sa zabiješ, ublížiš vela ľudom, ktorý ta majú radi.
Musíš sa s tým len zmieriť, nie je natom nič zlé a ani nezvrátené, takže sa nemáš začo hanbiť.
Viem, že je to pre teba ťažké, ale v prvom rade si to musíš ty priznať a nesmieš sa zato hanbiť. Neni dôležité, akú máš orientáciu, ale akým si človekom, a takí ľudia, čo ťa budú preto odsudzovať, ti nestoja ani za tvoj pohľad.
no ja ti poviem takto...poznam jedneho gaya a je to super xalan...je xarizmaticky a oriste je s nim sranda...a myslim ze odsudit ho hned pre zaciatok za to by bolo dost hnusne...hlavne koli tomu nekonci so svojim zivotom ved to je to najcennejsie co mas preboha myslim ze by si sa s tym mal jednoducho naucit zit,...vo svete je uz tolko vselijakych inaksich zvrhlikov, pedofilov a podobne a ty tym ze si gay im ani nesiahas po paty...takze pohodka
Nieee.......si clovek rovnaky ako aj my... ludia si nevyberaju koho lubia.....ja som BI a zijem..........samokillovačka neni riešenie, určite raz najdes niekoho s kym budeš stastny
Heh no dik za vaše názory.. môžem povedať, že niektoré mi skutočne pomohli.. Dobrí ľudia žijú stále.. len keby ste ma poznali osobne inak by ste tu písali...pretože keď sa vás to vlastne netýka tak vám to nevadí.. ale keby sa vás to týkalo tak už som jeden buzerant pre vás..
Mikesk - záleží od toho aká si osoba. Kebyže si kurva svina špina, tak si pre mňa jeden buzerant. Kebyže si pohodák čo rád podá pomocnú ruku, tak si pre mňa jeden kamarát...
Všetko naozaj záleží od toho aký si človek a ako sa správaš k okoliu a aké vzťahy si vytváraš s ľuďmi, problémy má každý nielen ty, viem že sa bojíš primitívov a ich názorov, záleží ti na nich ? Zamysli sa nad tým ?
mikesk...ked ta ma niekto rad uprimne a skutocne, ked to nehra, tak ostane s tebou kamarat alebo si ta bude vazit rovnako. Len sa musis so vsetkym zmierit, pretoze cim dlhsie sa budes nachadzat v rozporuplnom rozpolozeni (som gay, ale nechcem nim byt, budem to tajit), tym vacsie nasledky to zanecha na tvojej psychike. budes mat navyse psychicke problemy. este si vo veku, kedy mozes vykrocit do zivota s cistou myslou..
miklesk, presne ako písal stifut, záleží od teba, aká si osoba, či dokážeš byť skutočným priateľom alebo hajzlom.
Mne osobne by to bolo jedno, či si gay alebo nebodaj aj tranzvestita, hocikedy sa môžeme stretnút a pojdem bez všetkého s tebou aj s tvojím priatelom (ked si nejakého nájdes) aj v sobotu večer na kofolu.
Lebo takí ludia, čo súdia druhých a staraju sa do nich, su sami tí najväčší chudáci.
viem, ze to mas tažké, ale musís sa s tým hlavne zmieriť, prijat to a nepotláčať v sebe, lebo celý zivot budes potom len trpieť.
Keď máš depku, spomeň si na to, že nie si jediný gay..nie si sám, ja som tiež gay, a viem, že život homosexuála je trošku ťažší, ale veď sa to nemusia všetci dozvedieť, Ak si si tým istý, nebojuj proti tomu a hlavne si to nevyčítaj!!! Ak si o tom chceš pokecať, napíš mi mail na Jerry483@azet.sk
počuvaj človeče.v ranom detstve aj keď maš určite priznaky nie su tak pevne že by sexuolog nemohol pomocť.tak mi nenadavaj ale radšej viac študuj a nevyťahuj sa sprostosťami.ten pisatel podľa niečoho sa len domnieva že by mohol byť ale nemusi to byť pravda
Slecinka: orientacia sa vyvija uz v tele matky, homosexualitu sposobuje neprirodzena hormonalna zmena. Napr. ked zazije matka cakajuca dieta silny emotivny zazitok, alebo stres. A v rannom detstve ta opacne pohlavie ani nezaujima, az ked ti zacnu pohlavne zlazy produkovat hormony tak az vtedy zistis ci si na zenske alebo na chlapov, pripadne aj neskor kvoli prostrediu...
Majlos: mas pravdu orientacia je urcena uz davno pred samotnym porodom, ale aj postihnute deti sa rodia a je dopredu dane ci budu postihnute (hlavne ak ide o psyhicke postihnutie) a nie je to choroba?
tak my sme zistili to uz v školskom roku teda sestra ma z decaku štyroch chalanoch ten o ktoreho chcem pisať chodil do 7 ročnika.zistili sme že rad sa hra sam so sebou a rad hladil inych po intim.častiach.asi po pol roku som ho zobrala na urologiu a teraz je 8 a už pokukuje po dievčatach.v takych pripadoch je nutnosť zasiahnuť a priviesť ho na inu koľaj ako on zmyšľa.samozrejme niekedy treba aj psychologa zaleži na psychike cholana.ak je chlapec teda ak ma jemnu povahu ako dievča nemusi byť zakonite gej ale tiež nesmie sa zavrieť do seba ale hovoriť teda povedať niekomu komu veri a učiniť tie kroky ako som už napisala .
Mikesk-ani ty nemusiš byť gey,tak ako o sebe tvrdiš .ak maš naozaj 15 tak skus sexuologa a psychologa.možno u teba stači zmeniť tvoje zmyšlanie neviem nepoznam ťa ale si myslim že za pokus to stoji.
Slecinka: ty si totalne vymleta, ked mozes menit orientaciu tak jakto ze vsetci ti gayovia neisili do poradne a nenechali sa zmenit? HA? sa uvedom, kazdy doktor ti povie ze to nie je choroba a neda sa to menit...
Tommyhot: to nie je choroba, to by sme si potom aj mohli urcit aj standardnu farbu oci a ostatne su chorobne oci, a neviem co vsetko: mnozstvo pigmentu, farba vlasov, telesne predispozicie... Proste je to ina sexualna orientacia...
Nechapem preco to stale klasifikujete ako chorobu. Myslite menej obmedzene..
Viete, čo? mne je asi aj jedno čo si celý svet o mne a mojej orientácii myslí. Budem si žiť ako budem chcieť. Je to len môj život. Mám na neho práva tak si ho užijem.. ale dik za vaše rady..
vies co ja osobne napriklad gayou OBDIVUJEM a ne odsudzujem. malo kto ma tolko odvahy ukazat svetu ze je odlisny a ja mam odvahu rada
a ked sa bojis ze dakto ta odpise za to ze si gay tak sa nanho vyser lebo to musi byt tupi pokrytec aspom zistis kto skutocne si zasluzi tvoje kamaratstvo.
akoze po tom co som si tu precitala som totalne znechutena z ludi ako slecinka a tommyhot ktorych obmedzene myslenie ludom ktori su ini a predsa normalni sposobuju len utrpenie a problemy. az ma zo stolicky zdviha ked pocujem tie neinteligentne naozry. myslia si ze po jednom clanku co si precitali od nejakeho spiritistu su najmudrejsi a idu hovorit co je normalne a co nie. ech ale zbytocne o tom hovorit ludom ktori nie su schopni akceptovat nove veci, ktori nie su schopni emaptie a tolerancie...
keby ludia boli viac tolerantni tak by sa totu vobec nemuselo riesit kazdy by mal spokojny zivot a bolo by...
mikesk podla mna vobec by si sa nad tym nemal takto zamyslat proste to zober ako fakt vyrovnaj sa s tym a kracaj si zivotom ako keby sa nechumelilo
a btw kebyze mam dieta ktore sa mi prizna k homosexualite tak je mi to uplne jedno.na com nam zalezi? na tom aby nase deti boli stastne predsa. tak v com je problem???
ex som rada ze tato nasa slovac ma rozumu dostatok.
Ahoj Mikesk. Chcem Ti povedať,že mám,alebo mal som podobné myšlienky,ako máš Ty.Tiež som gay,a už to viem o sebe hm..10rok,a keby sa to ešte dalo,tak aj úver na milión korún vezmem,aby som bol heterák...Ale nejde to zmeniť.No časom sa ustáliš,a ono ten život pôjde.Je to Náš kríž,a musýme ho niesť.Veľa ľudí ma rôzne problémi,choroby,a to sú všetko kríže.Treba sa s tým zmieriť..no počítaj s tým,že z času na čas Ťa možno prepadne smútok,žiaľ,atď.Kľudne si poplač,a ono to zas prejde.Vieš ja som sa tiež chcel zabiť,a snáď nebolo dňa,keď som v noci pred spaním prosil Boha,aby si vzal môj život,aby som sa už ráno nezobudil.A možno by som sa aj hodil pod auto,či skočil z nejakej strechy bytovky,no snáď som to neurobil len preto,že som sa bál,že sa mi nepodarí totálne sa zabiť,a že budem do smrti invalid,a že ani tú hanbu bi som nezniesol.A tak žijem,a fakt môžem Ti povedať,z vlastnej skúsennosti,že to už nejak prebolelo.V podstate,asi som sa aj dosť zmenil v povahe a názoroch..A chcem Ti povedať,že keď budeš starší,tak Ťa už tak nebude trápiť,že si gay,ale to,že je problém nájsť vhodného, partnera,lebo mám pocit,a skúsennosti,že Mi gayovia nevieme byť taký stály v partnerskom živote,ako je to u heterákov...škoda,ale treba veriť,a mať nádej..že raz to dobré príde.Ak chceš,môžeš mi napísať,... tomasno@azet.sk drž sa chlape...Je Nás takých dosť,a žijeme čaučau
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Aj ako gay sa da dobre zit...
Musi to byt dost blbe byt gay a zaroven homofobny... Proste sa s tym zmier a mas to v pohode. A kym niesi uplne zzsenstily, tak problem mat urcite s ludmi nebudes
ci sa zabit,ci to tajit,ci sa s tym zmierit...
A nemas problem...
Pozri sa.
Tvor si Iboys.cz
regni sa
nahod si hot pics
zoznam sa s niekym
a chodte si niekde sadnut:
» www.google.com/search?client=o...
Bodka.
Zalubeny a stastny budes raz-dva.
a zabit sa mozu kludne aj vsetky ostatne sracky co vedia problemy riesit iba utekom od nich...
Život je naozaj krásny, len treba vedieť ako žiť a to je na tebe, táto spoločnosť už je otvorenejšia a tolerantnejšia ako predtým, nájdu sa však aj primitivovia, ale aj tí potrebujú " žiť " a vybíjať si svoje komplexy, tak si netreba od nich dať otráviť život. Ty si gay a oni sú hlupáci. Určite máš okolo seba ľudí, rodičov, priateľov a pre tých sa ti oplati žiť. Počula som , že gayovia sú najlepsí kamaráti. Hore hlavu, všetko sa vyrieši
Musíš sa s tým len zmieriť, nie je natom nič zlé a ani nezvrátené, takže sa nemáš začo hanbiť.
Viem, že je to pre teba ťažké, ale v prvom rade si to musíš ty priznať a nesmieš sa zato hanbiť. Neni dôležité, akú máš orientáciu, ale akým si človekom, a takí ľudia, čo ťa budú preto odsudzovať, ti nestoja ani za tvoj pohľad.
dostal si dar žiť. nepremrhaj ho. poraď sa s odborníkmi. skús psychológa, daj reč s rodičmi. vyskúšaj všetky alternatívy.
Mne osobne by to bolo jedno, či si gay alebo nebodaj aj tranzvestita, hocikedy sa môžeme stretnút a pojdem bez všetkého s tebou aj s tvojím priatelom (ked si nejakého nájdes) aj v sobotu večer na kofolu.
Lebo takí ludia, čo súdia druhých a staraju sa do nich, su sami tí najväčší chudáci.
viem, ze to mas tažké, ale musís sa s tým hlavne zmieriť, prijat to a nepotláčať v sebe, lebo celý zivot budes potom len trpieť.
Keď máš depku, spomeň si na to, že nie si jediný gay..nie si sám, ja som tiež gay, a viem, že život homosexuála je trošku ťažší, ale veď sa to nemusia všetci dozvedieť, Ak si si tým istý, nebojuj proti tomu a hlavne si to nevyčítaj!!! Ak si o tom chceš pokecať, napíš mi mail na Jerry483@azet.sk
tato piesen hovori za vsetko.
si gay ae neznsas ich
troska mi to nedava logiku.
ako si zistil ze ta pritahuju plocha hrud a vajca?
chces povedat ze ked dam pred teba zensku ktora ta jej dychom zacne zohrievat ze to stebou nic neroby?
a vzrusi ta nejaky chlap?a predstava ako si to rozdavate v posteli ta znechutuje ale pritom vzrusuje?
asi sa iba mylis
Nepovedal som že ich neznášam...Povedal som že ním nechcem byť a to je veľký rozdiel...A nepovedal som že ma priťahujú ženy a muži nie...
Slecinka: aj podla mna je to choroba
Majlos: mas pravdu orientacia je urcena uz davno pred samotnym porodom, ale aj postihnute deti sa rodia a je dopredu dane ci budu postihnute (hlavne ak ide o psyhicke postihnutie) a nie je to choroba?
No jooj sa nelutujem..nechaj tak.. Ináč dúfam, že tá kofola v sobotu večer platí..
Tommyhot: to nie je choroba, to by sme si potom aj mohli urcit aj standardnu farbu oci a ostatne su chorobne oci, a neviem co vsetko: mnozstvo pigmentu, farba vlasov, telesne predispozicie... Proste je to ina sexualna orientacia...
Nechapem preco to stale klasifikujete ako chorobu. Myslite menej obmedzene..
Len aby ti ten optimizmus aj nadalej vydrzal, prajem vela stastia
Dik velmii..
a ked sa bojis ze dakto ta odpise za to ze si gay tak sa nanho vyser lebo to musi byt tupi pokrytec aspom zistis kto skutocne si zasluzi tvoje kamaratstvo.
keby ludia boli viac tolerantni tak by sa totu vobec nemuselo riesit kazdy by mal spokojny zivot a bolo by...
mikesk podla mna vobec by si sa nad tym nemal takto zamyslat proste to zober ako fakt vyrovnaj sa s tym a kracaj si zivotom ako keby sa nechumelilo
a btw kebyze mam dieta ktore sa mi prizna k homosexualite tak je mi to uplne jedno.na com nam zalezi? na tom aby nase deti boli stastne predsa. tak v com je problem???
ex som rada ze tato nasa slovac ma rozumu dostatok.