Ahojte.. potrebujem sa z vami o niečom poradiť... Už dlhší čas (asi pol roka) mam vidiny.. ako nie také že počujem hlasy alebo niečo.. ale vždy keď niečo robím abo sedím tak sa mi len niečo zazdá , napr. minule som zničoho nič začala myslieť na kostoly, v
jj ja som mal napriklad tak koncom novembra tusenie ze o mesiac bude nejaky velky sviatok a budeme jest rybu a dnes mi to manka potvrdila ze to fakt tak bude
typický príklad tkzv. "confirmation bias", ktoré sa spája napríklad s "ovládaním" pouličných lámp (random zhasínanie a zasvecovanie keď prechádzaš okolo)
hmm ako ti to vysvetliť a nerozpisovať sa na 30 riadkov ...viem presne o čo ide čítal som to v jednej knižke, ale už nwm ako sa volá keď tak napíš mi tsku a keď budem mať čas tak ti napíšem o čo ide ...ale veľmi to súvisí s tvojím podvedomím
mne sa toto veľmi často stáva zo snami z nejakého dôvodu :/ volám to "jasnovidecké sny" neviem, čo si som o tom čítala, ale neviem presne čo to bolo jednoducho sa mi niečo sníva a keď sa zobudím pamätám si iba málo z toho a pár sekúnd predtým ako sa stane to čo sa mi snívalo si spomeniem čo to bolo :/ napríklad sa mi takto podarilo "predpovedať" že spolužiak sa potkne a rozbije si hlavu alebo že si spolužiačka zlomí prst :/ vždy je to iba niečo také pri čom si nikto ublíži je to divné dosť, nejako to neriešim, je to lepšie ako moje bežné -mierne povedané- zlé sny
Mne sa toto isté deje s ľuďmi ale iba keď sa mi to stane náhodou. keď cielene na niekoho myslím tak sa nestane nič ale keď si náhodou spomeniem na nejakú osobu tak ju vzápätí stretnem.
nemám ale môže to byť tvoja vlastnosť pripisovať veciam zmysel tam kde to priamy zmysel nemá ... poznám vela takých situácií a naozaj občas tie veci spolu nesúvisia ale človek si myslí že áno a pripisuje tomu nejakú vlastnosť
mne sa to tiež stáva. ...
Keď sa mi sníva o chalanovi ktorý sa mi páči vždy s a s ním niečo na druhy deň stane.. niečo mi povie, alebo mi niekto povie čo si o mne myslí..
Snívalo sa mi že mi niečo super povedal a na druhy deň mi kamoška povedala že o mne povedal nie peknu vec ..:/
Už sa mi to veľmi veľa krát stalo.. preto vždy keď sa mi sníva o chalanovi ktorý sa mi páči sa bojím čo sa stane v ten deň .. ale aj veľa iných prorockých snov sa mi snívalo ..
@Nanus44 buď rada. Čo keď nabudúce budeš mať napríklad vidinu že sa niekomu z tvojej rodiny niečo stane, on akurát bude chcieť ísť von,tak ho môžeš presvedčiť nech zostane doma. -ochrániš ho
@richard , si jak moj oco, kazal ze mu mam zistiť čisla na loto aby vyhral akože no coment ...
Budem sa to snažiť ovladať, dnes sa mi to stalo o5 ... Bola som v kostole, pomaly som zaspavala lebo sme mali o pol 8 a zrazu som zavrela oči a tam som videla jak jedno dievča čo bolo oprete o dvere spadne, lebo ich niekto z vonku otvori, zrazu spadla ja sa otočim a jedna baba otvorila dvere, ...
Sestra mi povedala nech skusim veštenie s kavy a podobne, ak to bude ešte dalej pokracovať a budem to možno vediet ovladať, raz vam vyveštim haha dakujem za rady, a nazory...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» en.wikipedia.org/wiki/Confirmati...
A tiez asi pol trištvrte roka, aj ked sa na to snažím zvyknúť vždy ma to zarazí
Keď sa mi sníva o chalanovi ktorý sa mi páči vždy s a s ním niečo na druhy deň stane.. niečo mi povie, alebo mi niekto povie čo si o mne myslí..
Snívalo sa mi že mi niečo super povedal a na druhy deň mi kamoška povedala že o mne povedal nie peknu vec ..:/
Už sa mi to veľmi veľa krát stalo.. preto vždy keď sa mi sníva o chalanovi ktorý sa mi páči sa bojím čo sa stane v ten deň .. ale aj veľa iných prorockých snov sa mi snívalo ..
Budem sa to snažiť ovladať, dnes sa mi to stalo o5 ... Bola som v kostole, pomaly som zaspavala lebo sme mali o pol 8 a zrazu som zavrela oči a tam som videla jak jedno dievča čo bolo oprete o dvere spadne, lebo ich niekto z vonku otvori, zrazu spadla ja sa otočim a jedna baba otvorila dvere, ...
Sestra mi povedala nech skusim veštenie s kavy a podobne, ak to bude ešte dalej pokracovať a budem to možno vediet ovladať, raz vam vyveštim haha dakujem za rady, a nazory...