je normalne, ze clovek casom zabuda na zle veci a tie dobre si pamata a teda stare vztahy s odstupom casu sa mozu zdat krajsie ako v skutocnosti boli. Na druhej strane nemusi byt nic zle na tom, ked dvaja ludia, co spolu chodili a rozisli sa, zostanu kamarati...len moze byt problem v tom, ak by stare city chceli znovu ozit...
ale ked citam "ale oboch nás to láka stretnúť sa. Som z toho zmätená. Prečo mi bývalý behá po rozume, keď mám chlapca, ktorého ľúbim, aj on mňa?" tak neviem, ci je to dobre...totiz "behat po rozume"...co ja viem...mne kamaratky po rozume nebehaju, mam ich rad, rad sa s nimi stretnem, bavim, ale ked mi nejake dievca beha po rozume, je to cosi ine...hoci je mozne, ze ty si tu frazu pouzila na vyjadrenie niecoho ineho ako by som myslel ja.
kazdopadne, ked pises, ze si zmatena, je to trochu podozrive a preto bud opatrna...mas inych kamaratov a to, ze sa s nimi stretavas ti nesposobuje zmatok, predpokladam. ak ti ho tato situacia sposobuje, tak radsej ozaj opatrne.
@pubertslatinocelny to presne vystihol, presne toho sa obávam, že by staré city chceli znovu ožit. A už asi aj ožívajú, keď sa chceme stretnúť... Lenže načo, keď už vieme, že vo vzťahu nám to neklape. Je tam len fyzická príťažlivosť.
Srdce ho chce vidieť, rozum chce zabudnúť. Neviem si s tym poradiť...
vies, to, ze sa chcete stretnut nemusi znamenat, ze city ozivaju...i ked asi znamena.
viem si predstavit, ze by ste sa chceli stretnut iba tak - proste aby ste boli kamarati, kamarati sa stretavaju a nie je na tom nic zle. a stretavaju sa aj vtedy, ked by im to spolu vo vztahu (chodeni) neklapalo - mam kamosky, s ktorymi si neviem predstavit chodenie, ale aj tak ich mam rad - ale ako kamosky...
cize toto si skus ujasnit...ak rozum chce zabudnut a motivom stretnutia je hlavne fyzicka alebo aj citova pritazlivost, tak je lepsie opat prerusit kontakt asi..
@pubertslatinocelny - my nie sme kamarati, sme len byvali ktori si pisu. Nebeha mi po rozume ako kamarat ale "hriech", ako nieco co nemozem mat, preto ma to asi laka. Aj ked som spokojna vo vztahu, mna vsetko rychlo omrzi a stale potrebujem nieco nove. Ja viem, je to moj problem. Nehcem tomu podlahnut a hlavne nie ublizit priatelovi kvoli mojej prelietavosti.
nerob to. presne toto sme raz z bývalým spravili (ja som vtedy nemala partnera, on mal už dlho dievča - ona o tom samozrejme nevedela) a skončilo to veľmi zle...
a predpokladám, že dotyčná to nevie doteraz...
a tiež to bolo o tom, že sme sa chceli "len" vidieť a porozprávať...
potom čo sa stalo som s ním prerušila akýkoľvek kontakt, lebo on frajerku opustiť nemienil a ja som nechcela byť tajnou "milenkou" ak to tak môžem nazvať...
tu fakt pomôže iba úplne zabudnúť...
a strašne som rada, že som si seba nechala pre toho pravého a tomuto debilovi som nepodľahla úplne, aj keď stačilo mi aj to, čo sa v tú noc stalo. a najradšej by som to vymazala zo spomienok.
tak vidis, pekne si sama odpovedala, teraz jedine co potrebujes je pevna vola drzim palce.
vzdycky po case zacne byt vztah svojim sposobom nudny, ale na druhej strane, ked je dobry, tak sa aj stale lepsie poznate a to je dost kuul
este pripominam, ze ziadny partner nie je dokonaly, co urcite vies, takze niekedy je zbytocne kukat po inom niekom, ked mas niekoho, s kym si vyhovujete, aj ked nie je dokonaly. samozrejme, tym nehovorim, ze treba zotrvavat vo vztahoch, ked nejake su...ak by boli dovody na rozchod, tak neni o com...ale rozchody kvoli inym osobam su, myslim, v mnohych pripadoch nerozumne.
tak este raz - drzim palce aby si sa dobre rozhodla a spravne konala
mate pravdu... ja si to vsetko velmi dobre uvedomujem. ale mam pocit ze je to silnejsie ako ja. ja som nanho uz davno zabudla. lenze ked sa ozval je opet sucastou mojho zivota a obcas na neho myslim. som taka kravaaaa. tak mi treba. zase mi ublizi...
ale co taras, co ublizi? neboj sa, to zvladnes, a ziadne "tak mi treba", s takym pristupom to budes mat tazsie. radsej sa sama povzbudzuj, ze toto je uz za tebou a sustred sa na sucasnost, vytrvalo odhanaj myslienky na neho a ked sa ti to nebude darit, tak sa nevzdavaj a nebud na seba nahnevana, len dalej bojuj.
urcite sa s nim nemas stretnut, podla toho co si pisala vyzera, ze najlepsie pre teba bude, ked sa s nim nestretnes a prestanete si pisat. a zdalo sa mi, ze aj ty si myslis to iste.
ako by si to zobrala,keby si sa dozvedela,že sa stretáva so svojou bývalou?
brala by si to tak,že veď sú len kamaráti,je jedno,že spolu niečo v minulosti mali,alebo by si bola neistá a bála by si sa,či náhodou za tým časom nebude viac?
podľa mňa nevinné stretnutie nie je nič zlé,ak o tom normálne povieš svojmu chalanovi,nebudeš pred ním nič tajiť a ak tebe naozaj ide len o stretnutie s kamarátom.
vyrieš to tak,aby si mala čisté svedomie a nemusela si mať tajnosti...
napríklad ja som sa už viackrát s mojim bývalým stretla,vlastne sme boli aj na chate(jasné,že nie len my dvaja ),môj terajší chalan o tom všetkom vedel a vie a ja nemám pocit,že by bolo na tom niečo zlé.Lebo mi je jasné,že je to už len môj kamarát,bývalý spolužiak a keď som s ním,ani mi to nepríde,že sa rozprávam s niekym,koho som pred pár rokmi ľúbila.
ak sa s ním stretneš... toto môže dopadnúť veľmi zle. teda ja fandím tvojmu bývalému, mám na to vlastné dôvody. ale ak mám fandiť tvojmu súčasnému tak sa s ním radšej nestretni... nedopadne to dobre pre súčasného, to určite nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
radsej nech to vie..
kazdopadne, ked pises, ze si zmatena, je to trochu podozrive a preto bud opatrna...mas inych kamaratov a to, ze sa s nimi stretavas ti nesposobuje zmatok, predpokladam. ak ti ho tato situacia sposobuje, tak radsej ozaj opatrne.
Srdce ho chce vidieť, rozum chce zabudnúť. Neviem si s tym poradiť...
viem si predstavit, ze by ste sa chceli stretnut iba tak - proste aby ste boli kamarati, kamarati sa stretavaju a nie je na tom nic zle. a stretavaju sa aj vtedy, ked by im to spolu vo vztahu (chodeni) neklapalo - mam kamosky, s ktorymi si neviem predstavit chodenie, ale aj tak ich mam rad - ale ako kamosky...
cize toto si skus ujasnit...ak rozum chce zabudnut a motivom stretnutia je hlavne fyzicka alebo aj citova pritazlivost, tak je lepsie opat prerusit kontakt asi..
a predpokladám, že dotyčná to nevie doteraz...
a tiež to bolo o tom, že sme sa chceli "len" vidieť a porozprávať...
potom čo sa stalo som s ním prerušila akýkoľvek kontakt, lebo on frajerku opustiť nemienil a ja som nechcela byť tajnou "milenkou" ak to tak môžem nazvať...
tu fakt pomôže iba úplne zabudnúť...
a strašne som rada, že som si seba nechala pre toho pravého a tomuto debilovi som nepodľahla úplne, aj keď stačilo mi aj to, čo sa v tú noc stalo. a najradšej by som to vymazala zo spomienok.
vzdycky po case zacne byt vztah svojim sposobom nudny, ale na druhej strane, ked je dobry, tak sa aj stale lepsie poznate a to je dost kuul
este pripominam, ze ziadny partner nie je dokonaly, co urcite vies, takze niekedy je zbytocne kukat po inom niekom, ked mas niekoho, s kym si vyhovujete, aj ked nie je dokonaly. samozrejme, tym nehovorim, ze treba zotrvavat vo vztahoch, ked nejake su...ak by boli dovody na rozchod, tak neni o com...ale rozchody kvoli inym osobam su, myslim, v mnohych pripadoch nerozumne.
tak este raz - drzim palce aby si sa dobre rozhodla a spravne konala
@pubertslatinocelny
mate pravdu... ja si to vsetko velmi dobre uvedomujem. ale mam pocit ze je to silnejsie ako ja. ja som nanho uz davno zabudla. lenze ked sa ozval je opet sucastou mojho zivota a obcas na neho myslim. som taka kravaaaa. tak mi treba. zase mi ublizi...
ako by si to zobrala,keby si sa dozvedela,že sa stretáva so svojou bývalou?
brala by si to tak,že veď sú len kamaráti,je jedno,že spolu niečo v minulosti mali,alebo by si bola neistá a bála by si sa,či náhodou za tým časom nebude viac?
podľa mňa nevinné stretnutie nie je nič zlé,ak o tom normálne povieš svojmu chalanovi,nebudeš pred ním nič tajiť a ak tebe naozaj ide len o stretnutie s kamarátom.
vyrieš to tak,aby si mala čisté svedomie a nemusela si mať tajnosti...
napríklad ja som sa už viackrát s mojim bývalým stretla,vlastne sme boli aj na chate(jasné,že nie len my dvaja ),môj terajší chalan o tom všetkom vedel a vie a ja nemám pocit,že by bolo na tom niečo zlé.Lebo mi je jasné,že je to už len môj kamarát,bývalý spolužiak a keď som s ním,ani mi to nepríde,že sa rozprávam s niekym,koho som pred pár rokmi ľúbila.