takze jedna sa o taku vec, ze dnes mi skoncila viazanost v orange, tak som si dal len taky pausal, ze za 100sk mesacne a zobral som si novy mobil...a v O2 som si dal pausal O2 fer...ale ked dam tu O2 kartu do mojho noveho mobilu, tak po zadani pin kodu ch
no ja mam Motorolu W230 a ten predtym, to som mal Nokiu...len ide mi o to, ze ci to, ze to odo mna pyta ten pomocny kod znamena, ze mobil je zablokovany...
lol...keby bol ten mobil blokovany tak sa len neprihlasi do siete..to znamena ze nebudens mat signal...nemas tam len zapnutu ochranu pred vlozenim inej sim karty ? nepyta to nahodou ochranny kod telefonu ?
No tak co som si ja kupoval SE v T-mobile teraz nedavno tak mne ten mobil odblokovali pre vsetky siete. A k tomu mi dali este papier, ake cislo, lepsie povedane ako mam postupovat, ak by odblokovanie nepytalo. Takze tazko povedat. chod do orange ked si tam kupoval ten mobil a nech ti daju ten pomocny kod ci co to od teba chce. oni ti povedia mozno.
asi máš nastavenú ochranu telefónu - to znamená, že je "viazaný" na tú jednu sim kartu, pri ktorej si si danú ochranu nastavil.
v menu - nastaveniach - ochrana telefónu - tam si to nájdi a zruš. teraz neviem, aké heslo to je. či blokovacie, ochranné, alebo ako sa to volá.... alebo jednoducho zadaj to heslo, čo si pýta. musíš ho vedieť, lebo nastaviť si si ho mohol len ty sám to s operátorom nemá nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Mobili byvaju zabezpecene proti vlozeniu cudzej S karty...
asi máš nastavenú ochranu telefónu - to znamená, že je "viazaný" na tú jednu sim kartu, pri ktorej si si danú ochranu nastavil.
v menu - nastaveniach - ochrana telefónu - tam si to nájdi a zruš. teraz neviem, aké heslo to je. či blokovacie, ochranné, alebo ako sa to volá.... alebo jednoducho zadaj to heslo, čo si pýta. musíš ho vedieť, lebo nastaviť si si ho mohol len ty sám to s operátorom nemá nič