Ahojte. Minule sa mi stala taká nehoda, že som si zmazal jeden album na tablete. Tak som podľa návosu nainstaloval jednu aplikáciu a potom ma pýtalo, že si musím ešte rootnuť tablet. Ak mám rootnutý tablet a ak sa mi pokazí, budem mať naňho záruku?
je to dost podstatne. samsung ma na novych zariadeniach ochranu knox. neviem akym sposobom si ho rootol ale je dost mozne ze to knox zaznamenal a vtedy prichadzas o zaruku...
@google123 Ak je v bootloadery KNOX, čo pravdepodobne je a počítadlo je zmenené na 0x1, tak už máš smolu ....
Zistíš to tak, že sa dostaneš do "download mode" a to tak, že vypneš tablet, podržíš dolné tlačidlo hlasitosti + stredné tlačidlo pod displejom + tlačidlo vypínača
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Zistíš to tak, že sa dostaneš do "download mode" a to tak, že vypneš tablet, podržíš dolné tlačidlo hlasitosti + stredné tlačidlo pod displejom + tlačidlo vypínača