Ľudia moji, som v takej hlúpej situácií. Dnes ma mama meniny, lenže ona sa od rána len hnevá na všetko a všetkých (už vtedy som jej spomenula, že neviem prečo sa tak rozčuľuje, keď má meniny). Potom išla s bratom do mesta a o 15 (ja som doma upratovala).
aj moja mamča sa raz naštvala keď sme s nespomenuli a nezablahoželali jej, ale tak ja to chápem zčasti mňa by to tiež mrzeli my sme taká rodina že prežívame narodky, meniny, vianoce všetko no ale už teraz neviem jak by si to doriešila.. ja som ju len objala alebo čo a to je prejde do zajtra uvidíš, len si daj pozor budúci rok
Ani u nas sa neoslavuje a nie sme jehovisi. Len chodime k babke na spolocne oslavy ked maju svoatok uz viaceri tak nam pripada ekonomicke setrit energiu a neblahozelat dvakrat kedze v skutocnosti sa nemame radi a zalezi nam len na tych darcekoch @matiarka skor by som povedala ze uvas mate lepsie vztahy nie ze nutne nemozete byt jehovisti
Loooool, toto sme mali doma pár rokov, kedy bola mama 24/7 najebaná a človek sa snažil nájsť nejakú chvíľu jej zablahoželať, ale zobudil sa na jej vyvreskovanie, tak chcel počkať hodinu-dve, kým vychladne, ale dovtedy už bola nabrúsená, že sa o to nikto nestará
Kašli na to, zablahoželaj jej násilím, niekde jej polož darček a nech sa s tým dealne ona už.
Vyriešila som to napokon upratovaním, potom už nejako upokojila, keď to videla, že všeličo som potiahla aj za ňu. Potom už bola prístupnejšia na gratuláciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
To len u nás sa neoslavujú narodeniny a meniny? O.o
@3 niesom/sme jehovisti.....
Ale nie bez srandy mozno ma len zly den, do vecera to bude ok uvidis, ked si pripijete nazdravie
Kašli na to, zablahoželaj jej násilím, niekde jej polož darček a nech sa s tým dealne ona už.