Najnovší prieskum známej značky prezervatívov ukázal, že 65 % ľudí preferuje realitu pred lákadlami fikcie. Aj napriek tomu podľa poslednej štúdie britského inštitútu Natsal (Národný prieskum sexuálnych postojo
@grietusha suhlasim. a este by som dodal taku kokotinu ze ten, kto doveruje statistikam je podla mna idiot pretoze tie nikdy nebudu presne ci to clovek chce alebo ne
Každý má toľko koľko si zariadi Ale v zdravom vzťahu by mal byť pravidelný sex optimálne každý deň alebo aspoň každý druhý. Ale tak aj pauzu si treba niekedy dať alebo niekedy si stači nechať len vyhudrovať pelikána...
@peculiar podla mna single ludia mozu mat sex aj castejsie ako zadani.. a co je to vlastne single? Aj single ludia maju povecsine niekoho s kym by mozno mohli mat vztah keby to nebolo len o sexe.
viem si predstaviť bez sexu život, veď ak to nechýba, alebo nie je príležitosť alebo sú nevhodné podmienky, či stres, tak je to normálne, že človek to nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
vo vztahu mi pride 5x mesacne malo, ale ak by som nemala partnera, tak by to asi bolo aj 0x, pretoze nahodny sex nepreferujem.
ja single cloveka vnimam ako cloveka bez partnera. mat niekoho len na sex mi pride ako zbytocna nikam neveduca strata casu.