Stáva sa človek s teoretickým vzdelaním kompetentným dávať praktické rady ľuďom, ktorým už, zdá sa žiadne povzbudzujúce rady nepomáhajú??? Vyjadrite sa ...
@james98 demokracia.. rady mohli davat ti bezdomovci kiskovi co ich pozval na obed ale je len na jeho zvazeny ci si z tych rad nieco zoberie.. @MonForgotten
@hadimistr Nechcem nikoho povyšovať, ale bodaj by rady dávali aspoň ľudia s nejakým vzdelaním - väčšinou sa vždy ako prví ozvú najväčší tupci Tým nehovorím, že ten čo je vzdelaný nemôže byť blbý - ale sú tam isté predpoklady, že niečo v hlave má...
@james98 toto ze to nemusi byt priama umernost, casto to tak byva ale su vynimky a je ich dost, priama umernost mysleno: Vyssie vzdelanie-vyssia inteligencia..
bohuzial sme na slovensku a ved pametas na tie skandaly na policajnej akademii v blave alebo v trencine na nejakej univerzite.. kde vlastne len obalky sa menili za tituly.. takze tak..
@hadimistr To nie je len o zaplatených tituloch, ale aj o tom, či sa človek veci len nabiflí alebo sa im snaží aj porozumieť. Ak má niekto veľmi dobrú krátkodobú pamäť, tak v pohode spraví všetky skúšky na A - čka... lenže o niekoľko týždnov nato zabudne... Ak sa veciam venuješ do hlbky, rozmýšľaš nad nimi - veľa čítaš a venuješ sa podstatnému - dobré známky mať nemusíš... Ale hlave, že ti to pomôž nejako interpretovať realitu... Ja som napr. mal priemerné známky na VŠ okolo 1,55 priemer... ale ľudia s priemerom 1,0 vždy za mnou chodili aby som im vysvetľoval veci, ktoré sme akurát prebrali
ale zasa, ak má fakt načítané a má všeobecný prehľad o svete a inteligenciu na úrovni, tak si myslím, že aj človek bez vysokej školy môže radiť človeku s bakalárom, hlavne teraz, keď je tých odborov tisíc tristo a niektoré fakt takmer nič neznamenajú.... @soltyky to nie je o tom, kto má aký titul,ale kto má čo v hlave...
@goldfish tak pochybujem ze nejaky chlapcek z ucnovky, co teraz ledva zmaturoval ale ma vela pochval , ma viac v hlave ako ja ..ale ja som len chcela povedat prihodu,co sa mi stala nic viac
@soltyky uz som ta odhalil si sa narodila v july cize si isla do skoly si mala len 6 rokov v july a v septembri si isla do prvej triedy. cize zs si koncila v 14, za 2-3 tyzdne 15, maturovala si v 18 (za dva mesiace 19) a teraz este 21 mesiac pred 22 uz mas Bc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
bohuzial sme na slovensku a ved pametas na tie skandaly na policajnej akademii v blave alebo v trencine na nejakej univerzite.. kde vlastne len obalky sa menili za tituly.. takze tak..
@soltyky to nie je o tom, kto má aký titul,ale kto má čo v hlave...
ale ten si logicky asi z jeho rad nic nezoberie