Ak ste pozerávali/pozerávate telenovely, ktorá sa vám najviac zapáčila a prečo?
Nepýtam sa na to, či sa vám páčia, ani nie som zvedavá na to, že podľa niekoho sú príliš melodramatické, trápne, preafektované a že 80 častí sa niečo ťahá. To
Ked som mala menej rokov tak som pozeravala s babkou Ked budes moja, neskutocne ma iritovali hlavni protagonisti. Potom som pozeravala este Divosku Anastaziu, tie s Nataliou Oreiro...teraz uz ale nepozeram, uz ma to nebavi.
@useless brainwashom by som skor nazvala Bučkovcov, Farmu, Mama ožeň ma a Geissenovcov... to su totiz sracky. Ty zrejme nechapes co to znamena brainwash... pozri si radsej co pisu v novinach a co davaju do hlavnych sprav. Tam je totiz poriadny brainwash.
Sladká Valentína (tam som milovala Oresta,moja detska laska)
Rany z lásky
Divoký anjel
Žena na úteku
tieto si pamätám, že som sledovala.. a potom si pamätám ešte na jednu, ale neviem ako sa volala, ale posledná epizóda ked bola, tak som bola na prázdninách u prababky v domove dôchodcov a tam sme to pozerali viem, že sa bozkávali tí dvaja hlavní na streche nejakého paneláka
@roxanie ale tak ked to tu uz tak silno rozoberame.. co ta na tom bavi?.. nejake specifika mi vymenuj, co ta na tom taha.. len ma to zaujima, nehladaj za tym nic viac
Úplne najviac som žrala Chuana a Palomu (Keď budeš moja), potom klasicky Divoký anjel ale ten Ivo sa mi nikdy nelúbil.
Potom ten o tých troch sexy bratoch rančeroch, to sme s mamou len kvôli Chuanovi kukali, lebo šak eye candy jak sviňa a naposledy to bolo Cigánske srdce, proste Statika čo dával tak to bol top
tak keď som bola veľmi malá, spomínam si, ako som pozerala s babkou Esmeraldu... potom nasledovala Rosalinda, Rebeca, Skrytá vášeň aj Divoký anjel, Keď budeš moja ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a z tých takých typických....Divoký anjel a Rany z lásky
ale mala som rada hlavne Kachoru a Sladku Valentinu, ostatne si nepamatam
a vlastne som pozerávala všetky čo boli na markíze o 17.00
manuela bola najlepsia zo vsetkych, aj ked milagros je nom nom
Všetko čo šlo v televízore, och!
Rebecca bola TOP. Milovala som, keď o mne spievali.
Ešte Rubi bola fajn. Pekná bola veľmi.
Len kvôli hercovi menom Juan Sebastian Aragon a
taktiež len kvôli hercovi.
Túžba tela
Rebeli
@roxanie podla mna geissenovci niesu brainwash.
Sladká Valentína (tam som milovala Oresta,moja detska laska)
Rany z lásky
Divoký anjel
Žena na úteku
tieto si pamätám, že som sledovala.. a potom si pamätám ešte na jednu, ale neviem ako sa volala, ale posledná epizóda ked bola, tak som bola na prázdninách u prababky v domove dôchodcov a tam sme to pozerali viem, že sa bozkávali tí dvaja hlavní na streche nejakého paneláka
Potom ten o tých troch sexy bratoch rančeroch, to sme s mamou len kvôli Chuanovi kukali, lebo šak eye candy jak sviňa a naposledy to bolo Cigánske srdce, proste Statika čo dával tak to bol top