nie je tam odpoved, ktora by mi padla.. takze, mali by ste to koncit, z mnohych smerov to nema vyznam, jediny je a ten si uzit.. no uzivat si mozes aj s inymi moze to byt este lepsie ale nemusi, to je ako stat na jednom bode lebo ti to tak vyhovuje, vacsina ludi ide vpred
@johnysheek aj keď to tak nevyzerá tak hej rozišli. proste už spolu nebývame, netrávime spolu voľný čas, ale keď je chuť tak si spravíme tzv pekný večer...
@kokinka Myslíš? Už to tak ťaháme skoro rok... A som z toho zmätený, pretože sa priznám že mi to tak vyhovuje ešte viac ako predtým. Aj sex máme lepší, intenzívnejší ako keď sme spolu boli. Je v tom niečo zvláštne, čo človeka láka, robí mu dobre...
Ale napísal som to sem lebo už začínam mať pocit, že to tak nie je správne a je to taký stav-nestav, ktorý sa nedá ani opísať, lebo nikto nevie jak na tom je. Viem že to čo bolo predtým už nechcem, ale to čo je medzi nami teraz je super a o to prísť nechcem... Asi každá rada márna, no možno sa niekto nájde kto povie čo mám urobiť keď už ja sám neviem
@kokinka vďaka za snahu, takže z toho buď alebo by si si čo vybrala? skúsiť to znova lebo by mi chýbala alebo skončiť nadobro lebo to predtým nefungovalo?
@dantepn 2,5 roka by sme boli spolu, no tesne predtým sme sa rozišli..týžden na to nebola skoro žiadna komunikácia, potom sme sa začali stretavať a tak do mesiaca sme boli opať spolu.. ale bolo to divne ked s niekym volal a že je s jeho "bývalou" aj u nich doma ked som spala som sa citila zvlastne.. ale teraz už fajn a som rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
KED UZ ROZCHOD, TAK CELKOVO
PODLA MNA BLBOST...
Ale napísal som to sem lebo už začínam mať pocit, že to tak nie je správne a je to taký stav-nestav, ktorý sa nedá ani opísať, lebo nikto nevie jak na tom je. Viem že to čo bolo predtým už nechcem, ale to čo je medzi nami teraz je super a o to prísť nechcem... Asi každá rada márna, no možno sa niekto nájde kto povie čo mám urobiť keď už ja sám neviem
ZREJME KEĎ ZAČÍNAŠ MAŤ POCIT, ŽE TO NIE JE SPRÁVNE, TAK POTOM JE IBA JEDNA MOŽŇOSŤ...
A ÍSŤ PROSTE ĎALEJ. . . ZA DAČÍM NOVÝM
proste ked nieco ukoncis, nechces mat s tou osobou takmer nic spolocne..
ale ked krtkujete, tak krtkujte.. pokial ku nikomu inemu nic necitite.. ale co ja viem, brat sex ako potrebu?
ja by som nikoho nekrtkoval, kebyze k nemu nic necitim..
skús sa pozrieť fakt do hĺbky duše a spýtaj sa : Ozaj je toto to, čo chcem ? .... Nájdeš tam jedno krásne Nie !
tak načo
jee konečne niekto kto to zažil.. koľko ste boli spolu predtým a ako dlho to ťaháte len vo fyzickej rovine?
@smajlicek12
no keď odpoviem úprimne, tak jednu vec ozaj chcem, ale druhú zas nie. tak babo raď...
@weeninka
divne? preco?