prisiel uz niekomu list o prijati? neviem ci im to tak dlho trva lebo som z Kosic alebo co. .. ale potrebujem to dost surne aby som si mohla vybavit este intrak neviem dokedy treba atd... dakujem ..nieze to dako zmeskam dochadzat kazdy den by som dost
Inak keď tu je už spomenutá tá EUBA, je okrem prihlášky na internát potrebné teraz posielať niečo poštou? ... Na zápise som si robil silno poznámky, no už sa v nich nevyznám .D
@koprdil Na predzapise nam dali nejaku ziadost na vyhotovenie studentskeho preukazu, ale nic nam k tomu nepovedali... Tak ja som pre istotu zaplatila ten poplatok a tu ziadost spolu s dokladom o zaplateni a fotkou poslala na skolu, kedze vobec nikde som nemohla najst dokedy sa to ma zaslat
@koprdil Fakt netusim! Viem, ze vtedy sa ma priniest cestne vyhlasenie, ale ci aj toto... Tak myslim, ze tym, ze to zaplatim trosku skor nic nepokazim Hlavne som to nechcela presvihnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov