Zdravím, potrebujem poradiť. Som tretiak na gympli a rozhodujem sa na aku vysku isť. Chcel som ísť na právo, ale od toho ma odrádzajú, že nebudem mať uplatnenie, lebo právnikov je už veľa a tak rozmýšľam nad menežmentom, ekonomiou a finančnou matematikou
práveže ja som počula že na tú ekonomickú sa veľmi neoplatí lebo tam je strašne veľa už.. a tak čo ťa baví? chémia alebo niečo také? a na manažmente vraj nie je ľahšia matika...
na ekonomických školách je matika. pretože je sú tam hospodárske výpočty. a tie také ťažké zase nie sú. je to hlavne o vzorcoch. a matika na výške ekonomickej je vlastne akýsi pokročilý stupeň matiky na strednej. nič vážne ťa tam nepostihne. len si rozmysli čo chceš robiť skutočne v živote. čo ťa baví. pretože ekonomika a manažment je o teórii a praxi. tam budeš musieť tlačiť do seba a nič iné ti neostáva
booze ci je niekde vela ludi alebo nie... ked si sikovny, uplatnis sa hocikde moj nazor je: chod tam, kde ta to bude bavit ved nie nadarmo sa hovori: dobrych ludi sa vsade vela zmesti (a ti zli sa natlacia, ale to je uz o inom )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale veď 2 nie je až taká zlá známka, len či ťa matika baví...
A manažment podľa mňa tam máš ešte menšie uplatnenie ako na práve.
tak záleží od toho, kam presne chceš ísť. Ak na niečo viac ekonomické, tak matika nebude úplne to najhlavnejšie.
Ak chceš ísť na finančnú matiku, tak to bude zamerané práve na matiku .
skús si pozrieť fmfi a predmety tam, pozri aj niečo ekonomické na euba a tak proste gúgli