aj keby niekto študoval rovnako volajúci sa predmet, je to stále len názov, obsah môže byť iný a záleží od učiteľa (napríklad manažment a marketing sú strašne všeobecné pojmy), takže skús napísať školu a odbor a budeš mať lepší výsledok.
môžeš sa aj ísť pozrieť na každý z tých predmetov a až potom si vybrať, prvé dva alebo tri týždne semestra budete mať pravdepodobne možnosť opravného zápisu, kde môžeš pridávať a odoberať zapísané predmety (predpokladám, že budeš prváčka a nevedela si o tejto možnosti, ak sa mýlim, tak pardón)
@tommyhot to prve nie je bullshit, pokial robis na personalnom... marketing je fajn vec, len trosku by si to mohol upresnit. A do informatiky by som isiel na tvojom mieste len vtedy, pokial ta to zaujima, a pokial nie si priliz drevo s PC
@jaro1991 ako pracovnik HR musis vediet davat hlupe otazky na pohovoroch a podpisovat haldy papierov. Co take ta ucia na tom odbore? Obavam sa, ze to tretie s informatikou nema nic spolocne a je to rovnaky bullshit ako hospodarska informatika, ktora ma s informatikou spolocny len nazov.
v HR ide aj o to, aby si - ked uz si pri pohovore - odhalil trosku toho cloveka, ze ci sa fakt hodi na tu a tu poziciu, a podobne. Ale HR manazer nerobi len prijmacie pohovory... ak to nevies, by si sa mozno mal prihlasit na taky kurz Nacnes tam temy ako motivacia zamestnancov, teambuilding, komunikacia, a urcite si tam vyskusa aj take veci ako: Na co treba davat pozor pri pracovnom pohovore, prvom dni v praci, ako dat zamestnancovi vypoved, vztah zamestnavatel / zamestnanec, atd...
A s tou hospodarskou informatikou, no ja ti neviem... programy tam vymyslat urcite nebudu... mozno neake excel tabulky, alebo maximalne SPSS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
môžeš sa aj ísť pozrieť na každý z tých predmetov a až potom si vybrať, prvé dva alebo tri týždne semestra budete mať pravdepodobne možnosť opravného zápisu, kde môžeš pridávať a odoberať zapísané predmety (predpokladám, že budeš prváčka a nevedela si o tejto možnosti, ak sa mýlim, tak pardón)
v HR ide aj o to, aby si - ked uz si pri pohovore - odhalil trosku toho cloveka, ze ci sa fakt hodi na tu a tu poziciu, a podobne. Ale HR manazer nerobi len prijmacie pohovory... ak to nevies, by si sa mozno mal prihlasit na taky kurz Nacnes tam temy ako motivacia zamestnancov, teambuilding, komunikacia, a urcite si tam vyskusa aj take veci ako: Na co treba davat pozor pri pracovnom pohovore, prvom dni v praci, ako dat zamestnancovi vypoved, vztah zamestnavatel / zamestnanec, atd...
A s tou hospodarskou informatikou, no ja ti neviem... programy tam vymyslat urcite nebudu... mozno neake excel tabulky, alebo maximalne SPSS