velmi vtipne priklady niektori ludia (vratane mna) sa pocas prijimaciek po 5-10 minutach postavili a odisli takze asi tak.. aaale napr ja som dala z matiky asi 6 bodov ale eng plny a pijali ma
Knihy si kup, matika je sice tipos bingo(u mna to bola uspesne podozriva sportka ) ale anglinu ak dobre neovladas si to urcite prejdi, ale aj tak, zavisi ako ti tie testy sadnu, lebo byvaju dost tazke
no ja som mala kupene tie skripta rovno od nich, do matiky som sa pozrela co mi pomohlo lebo ten druh prikladu bol v kazdom teste (v podstate slovny) tak aj ked som ho tam nevedela presne vyratat napisala som im tam ten vzorec a asi zato mi fukli tie body ..
inak som sa nepripravovala nijak a trvalo by to asi vecnost keby som sa mala lebo na strednej som mala matiku len 2 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
inak som sa nepripravovala nijak a trvalo by to asi vecnost keby som sa mala lebo na strednej som mala matiku len 2 roky