Dnes som si kúpila krížovky... tak sa z nich vytešujem, lebo strašne ma to baví hľadať slovká a rozmýšľať nad významom slov a pekne postupne tvoriť výsledok tajničky ...
... a tak ma to prinútilo zamyslieť sa, či sa ešte v dnešnej dobe náj
Nelustim, nebavilo ma to nikdy Radsej citam knihy. Krizovky ma rada moja babka, vzdy dopoludnia ak sa nudi, tak lusti... asi... aspon to tak bolo kedysi. A mamina bavila sudoku . Niekedy aj na pocitaci, co ma stvalo
5- no oni ani nie sú také ťažké ako vyzerajú, a ja ich aj tak väčšinou lúštim pomocou písmenok vedľa lebo napr. je jasné, že tie hlavné s nápisom sú vždy prečiarknuté
No jasne, krizovky su super. Hlavne ked som chora, tak to je u mna uz klasika, ze lustim. Najradsej mam asi tie obycajne a sudoku neznasam lebo pri tom stracam nervy
Sumdoku a kakuro sú obdoba sudoku. Kakuro- platí to, čo pre sudoku, v riadku a stlpci musia byť čisla 1 až 9, len to dopľnaš tak, aby ti platil súčet, ktorý je uvedený v rámčekoch a podobné je to aj v sumdoku, ale tam máš vyznačené, v ktorých rámčekoch musí byť istý súčet.
kedysi som ficala na osemsmerovkach ale potom som sa naucila lustit malovane a uz lustim len tie..ale vacsinou len ked idem k babke kedze tam nemam co robit a ked lustim tak mi daju aspon pokoj
Lúštim z času na čas všetky spomínané okrem Kakuro a Sumdoku, tie ma nejako nechytili...
Ale neradila by som všetky tie veci pod pojem krížovky, keďže pod krížovkou si predstavujem jedine tie klasické (tzv. švédske krížovky) a maľované krížovky...
Ale v obľúbenosti u mňa vedú sudoku a maľované krížovky
klasicke krizovky su dobre - ale v poslednom case nejake moc lahke ... na osemsmerovkach frčim v škole, maľované zvyčajne doma, sudoku len keď nič iné nenájdem, lodičky - tie mi vyjdú malokedy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
najradšej mám klasické a 8smerovky, ale bavia ma aj lodičky a doplňovačky
3. maľované má rada moja mamina... sú dobré, keď im rozumieš
Teraz občas lúštim 8-smerovky, sudoku.
Najradšej mám kakuro a sumdoku, lenže to skoro nikde nemajú.
Ale neradila by som všetky tie veci pod pojem krížovky, keďže pod krížovkou si predstavujem jedine tie klasické (tzv. švédske krížovky) a maľované krížovky...
Ale v obľúbenosti u mňa vedú sudoku a maľované krížovky