my ideme do chatiek, tak ako aj minule, ak si dobre pamätám, miesto na posednie tam bolo, pred chatkami, tušim sa dalo cez okno vyliezť rovno na lúku a neďaleko bolo aj niečo ako ihrisko na volejbal a tuším aj bazén... tak sto-dvesto metrov od nás.. takže tam bolo aj niečo na športové vyžitie
Ja som tam tiez bola, dávnejsie a tiez sa mi zda ze tam bol aj bazén, ihrisko a veľká sála, kde sa robili diskoteky. A naokolo je krásna príroda, neviem, ci budete chodit aj na turistiku ale Súlovske skaly su naozaj krasne (A)
@adulicek01 jeej super, to sa mi paci sulovske mam uz pobehane a cenovo to je ako? neviete??? aaaa potraviny? nejaky bar alebo co...je tam nieco take?? sprchy a wc v pohode? su? vdaka
Boli sme tam zo školy... v takom chatovom arealy... každá chata mala záchod a dve izby jednu s manželskou postelou a jednu s tromi oddelenými...asi najlepší školský výlet aký sm emali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@v3nty co si cital?
je tam chatkový areál, ihrisko na futbal + na volejbal ak máte sieť, je tam aj bazén.
Príroda super, a môžete ísť mrknúť aj do dediniek, majú tam dobrú kofolu v krčme