Ako reagujes v pripade ked sa ta tvoja zena snazi manipulovat? Napriklad sa bezdovodne prvoplanovo urazi, hra sa na ofucanu za nejaku nezmyselnu blbost a tebe je jasne ze chce s tebou len vyjebat.
vediem s ňou o tom rozhovor kde jej vysvetlujem ako sa veci maju a čo si všímam na jej správaní a že sa mi to nepáči ...
keď som s bývalou viedol takéto rozhovory väčšinou tie hádky a spory netrvali dlho, lebo osm jej vysvetlil hlavne ako sa cítim pri tom sám keď sa niečo také deje a nebolo to o tom že by somnou chcela ,,vyj*bať,, naschvál ...ale o tom že si niekedy neuvedomila že to tak pôsobí
až by chcela naschvál tak by som jej to dal vyžrať poriadne neznášam keď so mnou ľudia chcú manipulovať
@sisi092 v prvom rade nehadzme vsetky zeny do jedneho vreca kazda zena je jedinecna osobnost nie kazda je mrcha ako napisal @tommyhot. su dobre zeny su zle, najdu sa aj vyrovnane aj zakomplexovane, ale najhorsie su manipulatorky ktore tie svoje komplexy len hraju a citovym vydieranim sa snazia chlapa dostat pod papucu. Je na chlapovi ako na to bude reagovat. Alebo ci to jej herecke vystupenie bude brat vazne.
@hadimistr suhlasim ze je to slabost ale ako reagujes v takej situacii? Je viac moznosti ako reagovat ale nie kazda z nich je dobra.
@melancholik a fungovalo to? Neni lepsie to jej citove vidieranie uplne odignorovat a nebrat ju prilis vazne? Lebo ked ju beries vazne tak dosiahla presne co chcela a ziskala tym dalsie body k tomu aby si ta omotala okolo prsta.
ked sa baba co i len tvari, ze ma sklony k nejakej debilnej manipulacii, tak od nej treba utekat rychlo a daleko.zo vztahu by sa nemala robit mocenska hra.
hoci tento nazor povazujem za spravny, asi je na case prehodnotit ho, lebo v podstate uz nerobim nic ine, len od kazdej utekam rychlo a daleko..
ťažko povedať, no ja viac uprednostňujem čistu priamu konverzaciu kde si obaja priamo vydiskutujeme svoje problemy a to aby sa veci upriamili k lepšiemu
Škoda, že môj chalan nemá aspoň toľko rozumu čo @melancholik , potom by som sa nemusela vkuse rozčuľovať (a pripájam sa k @sisi092 , nerobím to bezdôvodne. Keď ma hold nasere, tak sa snáď naňho nebudem priteplene usmievať. ).
@demonica13 ako ja ti nechcem do toho kecat je to tvoj zivot a ty sama najlepsie vies co chces. ale rozhodne by som nechcel stratit najlepsie roky zivota s clovekom ktory mi ublizuje.
ja nvm ci to robim
akoze ked sa mi daco nepaci,tak to vzdy hned poviem
ked ma daco hnevka a trapi tiez to poviem a nedusim to v sebe a netvarim sa ofucane a necakam, ze na to pride frajer sam.
podla mna je dobre, ked jedneho nieco trapi, aby to povedal a nerobil fory..
akoze ofucim sa dakedy na neho, obcas aj za blbosti, a ked nemam poriadny dovod tak mi len povie ze nech sa fucim za take blbosti a necha ma fučať sa, alebo ma začne napodobnovat a ja sa do 5min odfučim ,ale vzdy vie za co aspon, ale v ziadnom pripade by som nim nechcela manipulovat a vydierat ho takymto sposobom. ani ziadnym inym.
Našťastie mám tu najlepšiu ženu na svete, ktorá niekedy nebýva ofučaná ani keď má na to dôvod, a nemá potrebu mnou manipulovať. Keď niečo chce, normálne sa opýta a nerobí okolo toho takéto divadielko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Toto je muzova slabost ak nieco take pripusti...
keď som s bývalou viedol takéto rozhovory väčšinou tie hádky a spory netrvali dlho, lebo osm jej vysvetlil hlavne ako sa cítim pri tom sám keď sa niečo také deje a nebolo to o tom že by somnou chcela ,,vyj*bať,, naschvál ...ale o tom že si niekedy neuvedomila že to tak pôsobí
až by chcela naschvál tak by som jej to dal vyžrať poriadne neznášam keď so mnou ľudia chcú manipulovať
@hadimistr suhlasim ze je to slabost ale ako reagujes v takej situacii? Je viac moznosti ako reagovat ale nie kazda z nich je dobra.
hoci tento nazor povazujem za spravny, asi je na case prehodnotit ho, lebo v podstate uz nerobim nic ine, len od kazdej utekam rychlo a daleko..
akoze ked sa mi daco nepaci,tak to vzdy hned poviem
ked ma daco hnevka a trapi tiez to poviem a nedusim to v sebe a netvarim sa ofucane a necakam, ze na to pride frajer sam.
podla mna je dobre, ked jedneho nieco trapi, aby to povedal a nerobil fory..
akoze ofucim sa dakedy na neho, obcas aj za blbosti, a ked nemam poriadny dovod tak mi len povie ze nech sa fucim za take blbosti a necha ma fučať sa, alebo ma začne napodobnovat a ja sa do 5min odfučim ,ale vzdy vie za co aspon, ale v ziadnom pripade by som nim nechcela manipulovat a vydierat ho takymto sposobom. ani ziadnym inym.