Ahojte.V septembri som nastúpila na SŠa našla som si tam najlepšiu kamošku...No vraj,ide o to že vkuse mi niečo prikazuje že choď tam toto urob a ja neviem ako ju odmietnuť,lebo keď ju odmietnem tak sa so mnou nebude baviť a ja v triede nikoho iného okrem nej nemám,skúšala som sa brániť a potom som bola sama (neznášam to keď som sama)alebo proste si sadnem ku stene a ona že tam sedím ja vypadni atď.Neviem čo mám robiť keďže ona je obľúbená a kebyže sa s ňou pohadam tak celá trieda sa proti mne spikne.Co mám urobiť?
Nie vzdy su tak obľúbení ludia, ktorí sa na prvý pohľad zdajú... povedz jej, ze sa k nej budes spravat takto ty, ak nevidi, ake je to nevhodne. Ak to v dohladnej dobe neupravi, odtiahni sa od nej. Neboj sa, ked bude chciet inu kamosku a nebude sa vediet spravat inak, vsetci si vsimnu, ze je bitchisko.. aj keby bola teraz neviemako velmi obľúbená.
Ona si ťa neváži, aj keď ti ju hej a baví ju robiť si z teba srandu a názorne ukazovať, že má nad tebou moc. Nie je úprimná. Pozri, vždy sa dá nájsť si lepších ľudí inde, ja som si tak našla v inej triede než mojej a boli úplne super, sadli sme si a aj na úplne inej škole tiež ďalších a keď som mala pocity ako ty, tak toto ma upokojilo, že veď ja mám, ale odinakiaľ a neriešim týchto tu...
@atom12
Prečo je obľúbená? Vzhľad, peniaze, ...alebo?
Vezmi to ako výzvu. Staň sa najobľúbenejšou Ty. Len si nájde niečo zdravé v čom by si sa vedela presadiť. Hlavne sa neviaž na jednu osobu. Buď sama sebou. Nauč sa ovládať svoje city a začni byť aktívna. Mysli viac na budúcnosť a ciele. Kamoška nie je zmysel života a nezávisí od nej tvoje šťastie.
prestan to riesit...proste su dominantnejsie povahy...ty medzi ne nepatris...ak sa zacnes branit zubami nechtami, a vyskakovat, ona sa zlakne ( ze pride o poziciu vodcu ) a zacnu ta sikanovat ( kedze je oblubena )..a to nechces...proste sa nad tym povznes...alebo si presadzuj svoje...ja by som to urobil...ale bude to mat nasledky...bobhuzial je to tazka situacia...
Prestan sa s nou kamaratit a najlepsie sa jej snaz aj vyhybat. Je to jedovaty clovek so psychopaatickymi sklonmi alebo proste len pica. V kazdom pripade, pre vlastne dobro, ju ignoruj.
@skydoll mala som taketo svine vydr...é v triede co sa len vystatovali,prikazovali a zle robili.......nie jednu ale dokonca rovno tri ......nieje nič horšie ako trieda plna ženských...pfujjjjjjjjj ..tie tri drbny ( grácie pomojom rozdelili triedu na tri tabory doslovne.....ja som sa bavila len s chalanmi to mi uštedrilo krasne 4 roky pokoja (dobrý výber ,najlepši) .......................................................... no a k takejto fajnovke čo ta len využiva a za chrbtom určite kyda na teba aka si sprostá že ju posluchaš jak psa (stopercentne) sa daj na 4 a začni štekat ,sadni lahni a prines tažký aport ( cela ty) a ked nechceš byt jak pes rovno medzi dverami jej jednu efektivne daj koleno rebro laket ..pises ze ostatní by sa proti tebe spikli koli jednej osobe ???? to ako fakt no tak rovno vyrob amulet jej ksichtu jak sosku panny marie daj ju do stredu triedy a klanajte sa jej jak bohu ked ma taký vplyv ...v skutocnosti je to len tak ako jedna z mnohých obyčajná triedna ritopichná iniciatívna sliepka ..najdi jej slabinu a daj ju dole... nemaj strach oponovat je krehkejšia ako domček s karat a hlavne nestrat skolske roky s dakou premudrelou falošnou drbnou budeš to lutovat ze si ich neprežila s niekým lepším ako je ona. ver mi ...na svete je dost ludi neviaž sa na prveho ktorý ti strelil do nosa.
Pozitívom je, že si sama uvedomuješ čo je ona zač - súdiac podľa názvu aký si dala príspevku ...Riešenie --> povedz jej čo si myslíš, ak to nechce prijať tak ju ignoruj a nájdi si iných kamarátov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Skus sa rozpravat aj s inymi ludmi.
Prečo je obľúbená? Vzhľad, peniaze, ...alebo?
Vezmi to ako výzvu. Staň sa najobľúbenejšou Ty. Len si nájde niečo zdravé v čom by si sa vedela presadiť. Hlavne sa neviaž na jednu osobu. Buď sama sebou. Nauč sa ovládať svoje city a začni byť aktívna. Mysli viac na budúcnosť a ciele. Kamoška nie je zmysel života a nezávisí od nej tvoje šťastie.
A najdi si novych kamaratov