Keď ťa kontroluje vo všetkom čo robíš, prehrabáva sa ti v súkromných veciach aj v počítači, musí vedieť s kým ideš von a predchádza tomu a nasleduje krížový výsluch...
hneď ako ti niečo začne zakazovať alebo kontrolovať mobil atď. a tiež aj robenie scénok, keď niekam ideš napr len s kamarátom. nič z toho by som netolerovala. ani ja sama to nerobím.
keď ti neverí a kontroluje ťa, pozerá ti tvoje správy, musíš zdôvodniť každú minútu keď nie ste spolu že čo robíš..kto je ten a ten.. nepríjemné veci
žiarliť žiarli každí, lebo nechce stratiť milovanú osobu, bojí sa o ňu.. keď je to už choré tak to spoznáš tak, že ti to nevyhovuje. že sa ideš stretnúť a vieš že bude nasledovať vypočúvanie.. nie také nevinné-zaujímam sa o teba či si vpoho, ale také to divné-vrav si čo chceš aj tak ti neverím
Osobné skúsenosti asi s chorobnou žiarlivosťou nemám, ale dostali ma kontroly ktorých svedkom som bola, ako napr. telefonát:
"Si doma? Zapni telku, nech viem, že si doma. Čo ide na markíze?"
alebo sme boli v zahraničí a skype kamarátky s priateľom:
"Idete von? Čo máš na sebe, ukáž sa mi.. ČOTIJEBE hentaké krátke šaty?! choď sa prezliecť!"...
neviem či to sem piisať, bo sa teraz s odstupom času za to dosť hanbiim ale keď som mala 16, tak môj vtedajšii priateľ mal na stene kalendár s holatýma ženskýma...a vždy som z toho mala strašné nervy, keď som k nemu prišla...po roku, keď ho zvesil, tak som ho s takou chuťou roztrhala a na ďalšii rok som mu dala vyrobiť kalendár s našima fotkama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
U mna je to jednoduche => v momente ked to je neprijemne
žiarliť žiarli každí, lebo nechce stratiť milovanú osobu, bojí sa o ňu.. keď je to už choré tak to spoznáš tak, že ti to nevyhovuje. že sa ideš stretnúť a vieš že bude nasledovať vypočúvanie.. nie také nevinné-zaujímam sa o teba či si vpoho, ale také to divné-vrav si čo chceš aj tak ti neverím
"Si doma? Zapni telku, nech viem, že si doma. Čo ide na markíze?"
alebo sme boli v zahraničí a skype kamarátky s priateľom:
"Idete von? Čo máš na sebe, ukáž sa mi.. ČOTIJEBE hentaké krátke šaty?! choď sa prezliecť!"...