nejde o zapas.. hovorim o rozdieloch v tychto dvoch kadroch.. Man U pojde dole a to poriadne.. nanosili si tam odpad ako Nani.. za najvacsie talenty tam maju Machedu a ja neviem co.. to uz nie je Man U... ziaden Keane..Yorke..Cole..Solskjaer..Giggs..Scholes v hlavnej zostave..
@kolini myslim ze vysledky hovoria za vsetko ale uvidime na konci sezony, podla mna ManU v pohode bude v prvej stvorke, takze si nemyslim ze pojde dole...
dvojbodovy rozdiel v tabulke a hovori to za vsetko? =D ale no..
myslim tym, ze pojde dole behom dvoch jednej sezony nie hned tuto.. klubova politika, teda hlavne Fergusnova je velmi kontraproduktivna.. uz by mal skoncit
@kolini no zatial su bez prehry v tejto sezone to som tym myslel ... ale z casti s tebou aj suhlasim. Ale nemeni to nic na tom ze som im fandil od malicka a budem aj dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ManUtd su v srackach.. neskutocna zberba v tom time..
fuck real madrid,
i love UNITED ,
since i was a kid
nie je o com united je najlepsi
Manchester Utd 1 - 0 Arsenal
hurááá
nejde o zapas.. hovorim o rozdieloch v tychto dvoch kadroch.. Man U pojde dole a to poriadne.. nanosili si tam odpad ako Nani.. za najvacsie talenty tam maju Machedu a ja neviem co.. to uz nie je Man U... ziaden Keane..Yorke..Cole..Solskjaer..Giggs..Scholes v hlavnej zostave..
dvojbodovy rozdiel v tabulke a hovori to za vsetko? =D ale no..
myslim tym, ze pojde dole behom dvoch jednej sezony nie hned tuto.. klubova politika, teda hlavne Fergusnova je velmi kontraproduktivna.. uz by mal skoncit
zla pre buducnost.. tak som to myslel
nie su bez prehry.. ved s West Hamom dostali 0:4 nedavno..
ja som ManU fandil..ale vela zavisi aj od sympatii k hracom.. tu momentalne u mna vedie Tottenham a Barca.. taktiez herne