ahojte chcela by som sa spýtať kto minulý rok býval na manželákoch s frajerom na izbe. ako sa tam dá dostať? treba chodiť na dáku špeci univerzitu(myslím tak, či tam môžu byť ubytovaní len študenti STU či UK)? či už je neskoro? na nete som o tom dokopy ni
takže ja som býval s priateľkou spolu ... ono je to tak že uprednostňujú na manželáky skôr študento UK, ale vybaviť sa to dá ... ide o toto ... nás najskôr roztriedili ... ju dali na šturak a mňa na manželáky ... stačilo behnuť na ubytovacie (asi mesiac pred ubytovaním sa) a snažiť sa to prehodiť ... zistili sme si koho budeme mať ako spolubývajúcich (tých sme kontaktovali cez internet) a dohodli sa snimi či by im to nevadilo a kedže nebol s tým žiadny problém ... stačilo teda prísť len na ubytovacie (spolu s tými potencionálnymi spolubývajúcimi) museli sme sa dohodnuť aby sme sa vedeli stretnúť ... a všetci sme nakráčali na ubytovacie a úplne v pohode nás vymenili tak ako sme chceli ... dôležité je že oni musia vymeniť tých ludí ... pretože ich majú už rozpracovaných a roztriedených v systéme ... no a kedže sme sa dohodli a sumy za izby boli skoro totožné, nebol vôbec žiadny problém a bolo to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme