Chcel by som vzdat úctu veľmi dobrému chalanovi a nadanému slovenskému futbalistovi, ktorý nás navždy opustil práve dnes nadránom...Marek vždy ostaneš nielen v mojom srdci ale aj v srdciach mnohích ďalších ľudí...
Milé, že si to tu zverejnil, lebo úcta a hold mu určite patria.
Smrť si naozaj nevyberá, je to smutné, ale je to tak. Ale sak vo vašich (v nasich) srdciach zostane navzdy. Takze sa aj ja pripájam, aj ked som ho osobne nepoznala, ale len z počutia.
znie to mozno necitlivo ale bud rada ze si ho nepoznala osobne lebo aj ked som ho poznal malo ale nesie sa to tazko a aj tu schottinka ho poznala fakt minimalne prehodila s nim mozno tri slova ale poriadne ju to dostalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Preco sa to muselo stat a musel nas opustit taky mlady a dobry chalan. Nemozem stale uverit, ze ho uz nikdy nestretnem.. preco prave on?
Naozaj navzdy ostanes v mojom srdiecku
Smrť si naozaj nevyberá, je to smutné, ale je to tak. Ale sak vo vašich (v nasich) srdciach zostane navzdy. Takze sa aj ja pripájam, aj ked som ho osobne nepoznala, ale len z počutia.