@4 asi tak
Venovať sa toľké roky ľudom z okraja spoločnosti, bezdomovcom, bývalým väzňom a narkomanom, a nie odrobiť si s nimi osem hodín v práci a ísť domov, ale žiť pod jednou strechou, by len tak hocikto nedokázal. Nie so všetkým čo povie sa stotožňujem, a hlavne ako to povie, aj ked páči sa mi že nehlása to moderné new age, ale to tradičné kresťanstvo, a mohol by viac hovoriť aj o sociálnej problematike, nerovnosti a podobne, tak ako latinskoamerickí kňazi.
neviem, nie som sice jeho fanusik, ale neznamena to hned, ze jeho umysly su zle, on je podla mna bytostne presvedceny, ze vsetko to, co hlasa je pravda a spravne. then again, cesta do pekla je vydlazdena dobrymi umyslami
Ja ho sudit nemozem. Pridam len moj oblubeny vyrok z knihy Anne Lamottovej - You can be pretty sure you've created God in your own image when it turns out that God hates all the same people you do.
ako je pekne ze porobil v MINULOSTI fajne veci, sak to je udelom knaza v samo kóre, ale teraz je teraz a teraz mu kvalitne jebe. A dáva dobre demagogiu prevrátenú tej správnej demografickej skupine aby davovo šírili hoaxy a prevrátené veci.... ako fakt som fest prekvapená zo všeobecného názoru.... to co som videla bol presne tne shit co fakt nemusím...
ale aby som len neghejtil tka moje oblubene videjka s kuffom
ked už nič iné tak aspoň chodí pomáhať cigánom do osád,zatial čo vačšina tých akože aktivistov v osade v živote nebola a mudruje o tom ako to treba riesiť
Zlý farár s dobrými úmyslami...?
Ja ani neviem, videl som pár videí, je svojský a to mi je sympatické, ale to je asi všetko... tie antiislamské a anti-lgbt/homofóbne názory už beriem ako bežnú vec u farárov, oni majú svoje dogmatické predsudky a nič s tým nespravíme...
Každopádne, nepríde mi ako zlý človek, to nie, len má proste dosť debilné názory.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale Richter s jeho svinskym ksichtom vedie
Venovať sa toľké roky ľudom z okraja spoločnosti, bezdomovcom, bývalým väzňom a narkomanom, a nie odrobiť si s nimi osem hodín v práci a ísť domov, ale žiť pod jednou strechou, by len tak hocikto nedokázal. Nie so všetkým čo povie sa stotožňujem, a hlavne ako to povie, aj ked páči sa mi že nehlása to moderné new age, ale to tradičné kresťanstvo, a mohol by viac hovoriť aj o sociálnej problematike, nerovnosti a podobne, tak ako latinskoamerickí kňazi.
zase dalsie forum o marianovi?!
Kokot. Cisty kokot to je.
ale aby som len neghejtil tka moje oblubene videjka s kuffom
Ja ani neviem, videl som pár videí, je svojský a to mi je sympatické, ale to je asi všetko... tie antiislamské a anti-lgbt/homofóbne názory už beriem ako bežnú vec u farárov, oni majú svoje dogmatické predsudky a nič s tým nespravíme...
Každopádne, nepríde mi ako zlý človek, to nie, len má proste dosť debilné názory.