neskúšal a nevyskúšam, dúfam. Stačia mi terajšie závislosti a nemám nutkanie skúšať tú drogu. Navyše, určite má časom svoje nežiaduce účinky, proste nechcem, aj keď si to bude ktokoľvek akokoľvek obhajovať .
Videl som, ako niektorí skončili vďaka tejto droge .
Nie neskúšala som a ani nechcem. Viem čo to dokáže spraviť s ľudmi a stačí mi. Uprimne, zaujíma ma, čo človek prežíva, ale iba z profesionálnej stranky. Ale dať si nedám. Tí čo berú každý deň.. drogy sú len útek, ked človeku niečo chýba.. treba nájsť krásy života iným spôsobom..
áno skúšala som aj viac krát a chystám si ešte dať je to skvelá vecička, a ten kto si dáva každý deň nech si dáva, poznám takých ľudí a sú úplne v pohode....
ja hulim kazdy den uz par rokov... poviam vam ze pokial je sucho tak je problem, uz sa poriadne nevispim, nenajem... aj ked si to mozno len nahovaram... na mne napriklad nezistite ci som zfajceny alebo nie... pre mna je byt sfajceny uplne prirodzeny pocit... rano sa zobudim, idem do prace, vratim sa z prace a nahulim sa a je to akoby som sa az teraz zobudil.
@salora Nahodou ... niektori uzivatelia su slavny umelci, hudobnici, maliari, dokonca lekari, pravnici, dokonca sa k uzivaniu za maldi priznal aj arny schwarzeneger, este aj bush to tusim pvoedal ez to naozaj skusal ...
@plutvonozceakrivozubky dobre, ja som nenapísal, že každý bude taký, ale ak máš len 15, tak sa do toho len dostávaš, ja vravím o ľuďoch, čo sú dávno dospelí
neskúšala...a i keď drogy (hoci len mäkké) nikdy brať nebudem, raz by som rada skúsila...niekedy mám síce pocit, že najradšej by som sa zhúlila a mala všetko v paži, ale nepotrebujem si ničiť zdravie a rozum.
toto určite nie je vec, ktorú by som moralizoval - a už vôbec nie zatváral do basy (smajlík klopkajúci si na čelo)
treba sa nad tým zamyslieť s úplným nadhľadom - je to len rastlinka, ktorú nám ponúkla sama matka príroda - nie nejaké syntetické svinstvo... mnohí moralisti ju majú v jednom vreci s heroínom a podobnými sračkami, čo je však len neznalosť a generálny omyl... už len samotný fakt, že sa využíva ako medicína, je na zamyslenie a prehodnotenie situácie
na druhej strane, nič by sa nemalo preháňať - a toto nie je výnimkou... takže všetko s mierou
a čo sa týka osobnej roviny - mne osobne to nikdy nešmakovalo natoľko, aby som si to zháňal... a to tak aj zostane
..mala som obdobie ked som hulila každý den a bolo to super ..potrebovala som zabudnut na nejaké veci, tak som si kupila ´štestíčko´ za 7 alebo 10 eury...
ale dovialo ma to do poradnych sraciek čo sa chvalabohu vyriesilo...
skusala som, no ani som nevedela, ze to bola trava.. mysllela som, ze to bola tabakova cigareta, kedze kamos sulal... no je to uz jedno. nemala som z toho ziadne haluze. Uz si nedam a ludia, co si to davaju kazdy den nie su v poriadku...
@bluepanter pochybujem, ze v tom je len trafka resp. kokot by ten clovek bol, aj keby nehulil. co poznam huliacich ludi tak su to skor ti inteligentnejsi a aj lepsie zarabajuci
ale urcite nepopieram, ze to v privelkom mnozstve, resp. pri moc castom huleni robi zle. ale vacsina ludi si vie uvedomit, kedy uz prekrocili nejaku hranicu a na cas prestanu, resp. obmedzia
@mezomus tak v tomto s tebou súhlasím. Netvrdím, že v tom bola iba marihuana, ale proste svoju rolu v tom hrala, určite aj to malo vplyv.
Raz bol v telke taký doktor, skutočný odborník, keďže celý život robí v nejakom ústave špecializovanom na liečenie závislostí a proste potvrdil, že po niekoľkoročnom pravidelnom fajčení marišky človek proste zblbne a natrvalo sa zmení jeho vnímanie reality .
skúšala som, v takých 15stich som aj viac hulila, ale teraz mi to len škodí a robí zbytočné fleše.
a poznám jedného, ktorý to fajčí každý deň, vkuse, furt.. inak je to veľmi inteligentný človek, nikdy sa neprehúli tak, že by o sebe nevedel alebo čo, ale keď má zlú náladu, tak sa mu len vyhýbať a utekaž pred ním. strašne náladový je z toho.
@bluepanter moze byt, ale skus si to porovnat s alkoholom ze co by sa ti stalo po niekolkorocnom pravidelnom chlastani igelitka v ruke a za teskom s bezdakmi.
Nemala som, nelaka ma to, a skusila by som to, keby som mala zdravotne problemy, na ktore by to mohlo pomoct. To posledne - je to ich vec. Ale vo vseobecnosti predsa konope ako take zle neni. Je to rastlina s mnoha kladnymi medicinskymi ucinkami a vobec, vyuzivala sa kedysi na omnoho viac veci - z toho sa dalo zuzitkovat snad uplne vsetko. To, ze si z toho niektori spravili drogu, jej povesti akurat uskodilo, ale NIE len to.
škúšal, účinky sú lepšie ako pri alkohole, a na druhý deň ti z toho neni zle. Každý deň je moc raz dva krát do 2 týždnov stačí len škoda že to ide tak do penazí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
(poznam osobne)
super fakt dobré haluze som mal
áno mal som viac krát
tak to už nie....
ale dneska mi tak drbe ze mam pocit ze tak sa mozu citit zhuleni ludia tralala
Super,aspoň mi po tom nie je zle na druhý deň.
Jasne.
To už je iný brutál,každý deň....
pohodicka
samozrejme(ale teraz sa ide obmedzovat konzumacia)
kazdy den hulit nie je moc dobre by som povedal, cloveka to dost vypatle
Videl som, ako niektorí skončili vďaka tejto droge .
A inac zvysuje kreativitu.
Skusali ste uz? hej
Co poviete?
Dali by ste si este raz? of course
Aky mate na to nazor? Na ludi, co si to beru do ust kazdy den?? no a
@bluepanter dovolim si nesuhlasit....hulim casto a peniaze na to som si zarobila sama...teda povacsine
ze ti ich nie je luto, ak si si ich zarobila sama...
treba sa nad tým zamyslieť s úplným nadhľadom - je to len rastlinka, ktorú nám ponúkla sama matka príroda - nie nejaké syntetické svinstvo... mnohí moralisti ju majú v jednom vreci s heroínom a podobnými sračkami, čo je však len neznalosť a generálny omyl... už len samotný fakt, že sa využíva ako medicína, je na zamyslenie a prehodnotenie situácie
na druhej strane, nič by sa nemalo preháňať - a toto nie je výnimkou... takže všetko s mierou
a čo sa týka osobnej roviny - mne osobne to nikdy nešmakovalo natoľko, aby som si to zháňal... a to tak aj zostane
Mařenu hulí poserové xD
» www.mojevideo.sk/video/9862/mala...
Nepoviem nič, nemám čo.
Dala som si ju viackrát ako raz.
Takým ľuďom by som buchla krompáčom do čela.
mala som viac krát,
neviem, nemám nič proti
osobne to mám asi aj radšej ako alkohol
ale všetko z mierou
čo poviem? ..nepoviem smejem sa
mám ju iste radsej ako alkohol
..mala som obdobie ked som hulila každý den a bolo to super ..potrebovala som zabudnut na nejaké veci, tak som si kupila ´štestíčko´ za 7 alebo 10 eury...
ale dovialo ma to do poradnych sraciek čo sa chvalabohu vyriesilo...
..tak si klidne dám
A milujem tú vôňu !!!
hej, skúšala, bolo to fajn, ale viem sa zabaviť aj bez toho, preto mi to viac nechýba...
ale urcite nepopieram, ze to v privelkom mnozstve, resp. pri moc castom huleni robi zle. ale vacsina ludi si vie uvedomit, kedy uz prekrocili nejaku hranicu a na cas prestanu, resp. obmedzia
byvaly je zavisly ale nie, fakt.. musi sa zhulit kazdy den inac mu to jebe..inac nebol schopny rozmyslat ani normalne
Raz bol v telke taký doktor, skutočný odborník, keďže celý život robí v nejakom ústave špecializovanom na liečenie závislostí a proste potvrdil, že po niekoľkoročnom pravidelnom fajčení marišky človek proste zblbne a natrvalo sa zmení jeho vnímanie reality .
a poznám jedného, ktorý to fajčí každý deň, vkuse, furt.. inak je to veľmi inteligentný človek, nikdy sa neprehúli tak, že by o sebe nevedel alebo čo, ale keď má zlú náladu, tak sa mu len vyhýbať a utekaž pred ním. strašne náladový je z toho.
absolútne súhlasím jedine s @eraser