@66janica6 V podstate som chcel len poukazat na to, ze normalne by medzi ludi v takejto poze neisiel. To , ako sa prezentuje , je len hra , marketing, mlade tupe baby ako si ty chcu proste rebela..... a prasulky sa sipu.
Nie je v tom absolutne ziadna hlbka. Rovnako ako ani v tebe.
@hluzar komu dnes nejde o prachy? aj všetkým ľuďom,ktorí tvrdia,že im o nich vôbec nejde...prachy sa stali nutným zlom...ale inak súhlasím no...ale aj napriek tomu sa mi to páči,to že ide o prachy,to už beriem ako prirodzenosť,čiže sa sústredím na iné veci,teda hlavne na tvorbu
Je to umelec.Uznávam jeho prácu tak na hudobnom poli,na poli výtvarného umenia ako aj jeho žurnalistickú kariéru.Je to intelektuál,ktorý žije vo svojom svete a skrz svoju prácu nám sprostredkuje svoje vízie sveta.Navyše má úžasný image a pridanou hodnotou je,že nepotláča vlastnú individualitu navzdory okoliu.
ale tak ja ho mam strasne rada kvoli jeho hudbe lebo ked som smutna tak mi staci zapnut si nieco od neho a viac by som sa neodreagovala ani po dvojhodinovke tenisu
Súhlasím s krampusom....rozoberáť tu komu ide a komu nejde o peniaze je detinské....každému o ne ide!!...Azda len tým čo ich majú tolko že viac nepotrebujú môžu povedať že peniaze nepotrebujú ....Manson je Umelec s velkým U....a to že vie ako upútať na seba pozornosť, to len hovorí o tom aký je skvelý umelec. Stačí si pozrieť zopár rozhovorov s nim na nete a každému musí byť jasné že pod tým všetkým makeupom je veľmi inteligentný a ak niečo povie tak vie čo ....
Nepocul som od neho este ani jednu pesnicku... ale jeho vyzor je velmi odstrasujuci... nemyslim si ze clovek ktory takto vyzera moze dobre spievat... preto ani neplanujem zacat ho pocuvat
Uplne toho chlopa zeriem. V prvom rade koly hudbe, ktoru som pocuvala este nez som videla ako vyzera. Jeho style ma len utvrdil v tom, ze tento chlap vie co robi, a teda sa chce odlisit od ostatnych. Neskutocny hlas a bohovske texty. Nehovoriac o jeho nazoroch na cirkev ...
nechcelo sa mi čítať celú diskusiu ale,,,,,, ja jeho tvorbu vidéa reportáže sledujem už roky a musím povedať že ako každému muzikantovi mu nešlo len o komerciu a o prachy, stačí si vypočuť niečo staršie s čím začínal je to iné kafe, a predsa sa s tým uchytil, vo svojej hudbe poukazoval na americkú hlúposť a hlúpu vieru v boha ktorý vlastne ani neexistuje, proste v jeho hudbe je stále nejaké posolstvo, len problém je v istej sfére jeho poslucháčov s nižším IQ ktorí si proste mysleli že on je veľký satanista a na jeho počesť páchali všelijaké vražedné rituály, on má svoj osobitý štýl hoc nie až tak originálny lebo sa mal stále čím inšpirovať, každý z albumov ktorý vydal malo svoje čaro a bol niečím iný, on chodí väčšinou s mejkapom na ksichte, veď sa len preličuje svoju skupinu možno okradol o prachy využil spojenectvo s NIN ale ja ho mám aj tak rád, hlavne jeho kľudné a pokojné vyjadrovanie sa v rozhovoroch, je to proste človek ktorého budem asi do smrti obdivovať, tak sa tu neserte s nejakými bludnými komentami a niečo si o ňom prv zistite.....hlbšie! pas
milujem ho, pretoze, pomenuva nazvy pravym menom, plus ma fantasticky hlas, , zeby tu platilo pravidlo, , treba ludom nastavit zrkadlo, aby sa konene uvideli ?? kto vie ja chcem antichrista naspat , plus john 5 naspat
@hluzar Marilyna Mansona počúvajú iba mladé babenky? Bola som na jeho koncerte a vekové hranice boli od 13 - 60. Takže si na budúce rozmysli, čo povieš. Ď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Prachy nic ine len prachy.........
Kazdopadne, urcitu cast jeho tvorby mam rad......
A lot of people don"t want to make their own decisions. They"re too scared. It"s much easier to be told what to do.
Marilyn Manson
Nie je v tom absolutne ziadna hlbka. Rovnako ako ani v tebe.
len hovorim, ze je dost odveci mysliet si, ze ten chlap je naozaj taky, na akeho sa hra. Ide len o pozu.
a ako som uz pisal cast jeho tvorby mam rad aj ja.
@hluzar ty si najskor nieco o tom nastuduj a potom rozbiehaj filozoficke kruzky
ale tak ja ho mam strasne rada kvoli jeho hudbe lebo ked som smutna tak mi staci zapnut si nieco od neho a viac by som sa neodreagovala ani po dvojhodinovke tenisu
skratka akoby vsetky problemy zmizli
a jeho hlas milujem... taky temny
PS: jeho tvorba je výborná
ale aj tak mi pozerstvo sympaticke nikdy nebude
Kolko ludi sa vie presadit aj prirodzene
ale to tetovanie je krasne
som zabudla pripojit nick
underground nepoviem..ale aj to sa postupne stáva komerčnejšim a komerčnejsim...
a mne sa jeho hudba páči.. aj to že je iny..
Klobuk dole !!
tie kostymy, sosovky a vsetko co nosi je sucast performancie, tak nechapem co tu riesite...
a ze je komercny? no a? drogy nie su zadarmo.