Je tu niekto, kto študuje na tejto katedre? Ja si tam dávam tento rok prihlášku a chcela by som sa bližšie informovať ohľadom štúdia a pod. Ak tam niekto chodíte, ozvite sa Ďakujem
@denca91 ty tam chodíš? Chcela by som vedieť, či počas štúdia ste zameraný skôr na také praktické veci alebo skôr teóriu (lebo som počula, že máličko praxe, veeľa teórie) a či sa tam učíš aj nejaký jazyk?
je tam angličtina. V prvom semestri som mala pocit, že skor len teoria - marketing, psychlogia, mark,komunikacia, folozofia a studia jazykov..A teraz v letnom - kresba - plagaty, seminárky - výskumy, reklama, reklama a reklama
ti co mate prijimacky 12.6, na stranke je napisane ze: Na prijímacie konanie si každý uchádzač prinesie vypracovaný: Marketingovo komunikačnýprojekt pre neziskovú organizáciu,v rozsahu 2-3 strán, v štandardnom formáte. čo to je ?
bude to niekto robit? na tom kurze o tom nic nehovorili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a robí sa tam AJ koláž a možeš si ju dat aj ohodnotit - budeš vediet, na čom si...
Lebo ak sa chceš ti zamestnať tak je to dosť hardcore.
bude to niekto robit? na tom kurze o tom nic nehovorili