Čaute, chodíte niekto na tento odbor na filozofickej na UK? O čom to vlastne je? Ako prebiehajú príjmačky? Aké je štúdium toho? Dajte pls nejaké info ak tam niekto z Vás chodí... Dík
Chodím na Marketingovú komunikáciu na UCM, robil som príjmačky aj sem ale nedostal som sa a vlastne nepoznám nikoho so známych kto by sa tam dostal.. Je to fakt ťažké sa tam dostať, berú cca 30ľudí z toho tak 1/3 na úplatky A je tam mnoho pripravených ľudí čo sa snažia už viac rokov tam dostať. Priprav sa hlavne na tie talentovky, budeš musieť aj tvoriť kresliť/vystrihovať/ čo ťa len napadne.. Držím palce!
Vystrihovať? Čožé... Na stránke píšu že ten námet na nejakú tému spracovať do podoby inzerátu, inzeráty do novín robievam, ale robiť to ručne si neviem predstaviť Ale vidím že som mal asi skreslené predstavy keď som myslel že sa to robí vo Photoshope, alebo Coreli...
Možno menili pravidla.. to už netuším ale doteraz to bolo tak že bola jedna časť bola taká kde si mal spraviť komplet reklamu, design, slogan skrátka všetko.. hodnotili hlavne originalitu (vraj) a potom druhá časť talentoviek bola len ohľadom textu, dostal si nejaké slovíčka a pomocou nich vytvoriť niečo najoriginálnejšie a zmysluplné.. + samozrejme ten väčší všeobecný test..
Neboj skoro všetko sa robí už na kompoch, ale nejako tých ľudí musia pretriediť
Ahoj, som študentkou druhého ročníka marketingovej kom. na UK.
Ponúkam prípravu na talentové skúšky, ktoré pozostávajú z dvoch častí a sú prioritné pri prijímaní uchádzačov. Sama som ich úspešne absolvovala, skončila som v poradí celkovo na treťom mieste. Stačí jedno sedenie, kde vysvetlím, čo je a čo nie je vhodné robiť a ako sa pripraviť. Cena 25 e.
petra1990 neviem ako mu to chces vysvetlit na jednom sedeni, robila som tam prijimacky minuly rok a vsimla som si,ze najdolezitejsi je ten vseobecny test. Clovek sa moze aj potrhat na talentovej casti,ale podla mna najviac do uvahy aj tak brali vedomosti. Mozno ze sa nejaka kniha s pripravou na tu vseobecnu cast ku mne nedostala,ale vazne neviem ako sa clovek moze pripravit na tie vedomostne testy. Ja som mala ten test celkom fajn,len tie talentovky nie a nie ma nieco napadnut... a to je to riziko... ze nemas napad a si v ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Neboj skoro všetko sa robí už na kompoch, ale nejako tých ľudí musia pretriediť
Ponúkam prípravu na talentové skúšky, ktoré pozostávajú z dvoch častí a sú prioritné pri prijímaní uchádzačov. Sama som ich úspešne absolvovala, skončila som v poradí celkovo na treťom mieste. Stačí jedno sedenie, kde vysvetlím, čo je a čo nie je vhodné robiť a ako sa pripraviť. Cena 25 e.
petra.kukucova@gmail.com