Ono... Je tu niekto, kto má skúsenosti s touto školou a konkrétne s týmto odborom? Alebo niekto, kto sa tiež hlási na túto školu - nech môžme zdieľať spoločné trápenia >_<
Druhý bod programu: Prípravný kurz. Chystá sa tam niekto? Môže mi niekt
Ja som sa tam hlásila, na kurz som sa vyprdla, prijímačky som dokryplila a vzali ma.
Šla som na KaMaKo (UK) a vzali tiež.
Takže som šla do BA.
A poradiť - mne NItrania prišli ako...snobi. Nechcem byť hejter, alebo niečo také, bol to len dojem, ale prišli mi hrozne napaprčení akí sú oni poprdeli lebo majú peknú modernú budovu a vorkšopy.
My sme super.
Ale keby som sa hlásila znovu, tak asi na prípravný idem, lebo fakt neviem ako je možné že ma do NR vzali, keď som celý vedomostný odtipovala a na kreatívnej zložke som si urobila srandu z vraždy Lincolna...
@demoniqangel Ja idem na prípravný kurz teraz 10. na kamako tak verím,že to pomôže.. všeobecný test snáď zvládnem,ale tento plagát a text... uvidíme.. spokojná si? môžeme aj TS keď tak, budem rada za info
@pikachu (@immortality ) Juu, čojaviem, bolo to 3 dni, 6 miestností, v jednej miestnosti bolo okolo 100 ľudí? Well, toľko sa asi nehlásilo, to znie príliš moc Myslím že okolo tisícky, do BA to bolo v môj rok 800, v NR berú 40, v BA 30
Ale HROZNE ma stresovalo ako sú všetci nabiflení a furt si pozerajú nejaké otázočky a obražteky a ja som sa pripravovala len robením scio testov. Úplne ma to vyklepalo a skoro som odišla
@immortality Je to super, tak ich tam chce ísť veľa
Tak, držím palce, no...
@hyrdelqa Ale vieš o tom, že keď si pošleš žiadosť, presunú ti ich (ak je to škola kde sa prijímačky robia 2 dni). Mne to tak urobili, aj keď mi všetci tvrdili že ma pošlú do p...
Aké si robili testy? Je nejaká legálna brožúra? ..ja si tú kreatívnu zložku neviem kreatívne predstaviť..a tiež idem na prípravný kurz. Teším sa na to rok, hádam nebudem z toho vyvedená z miery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Šla som na KaMaKo (UK) a vzali tiež.
Takže som šla do BA.
A poradiť - mne NItrania prišli ako...snobi. Nechcem byť hejter, alebo niečo také, bol to len dojem, ale prišli mi hrozne napaprčení akí sú oni poprdeli lebo majú peknú modernú budovu a vorkšopy.
My sme super.
Ale keby som sa hlásila znovu, tak asi na prípravný idem, lebo fakt neviem ako je možné že ma do NR vzali, keď som celý vedomostný odtipovala a na kreatívnej zložke som si urobila srandu z vraždy Lincolna...
Čo ťa ešte zaujíma?
Tie prijímačky môžeš nejak... skonkretizovať? Koľko tam v praxi bolo ľudí?
Ale HROZNE ma stresovalo ako sú všetci nabiflení a furt si pozerajú nejaké otázočky a obražteky a ja som sa pripravovala len robením scio testov. Úplne ma to vyklepalo a skoro som odišla
@hopelight Ale hej, je to super
No, ja si aj tak verím, pretože oplývam nadpriemernou inteligenciou a kúzlom osobnosti
Tak, držím palce, no...
@hyrdelqa Ale vieš o tom, že keď si pošleš žiadosť, presunú ti ich (ak je to škola kde sa prijímačky robia 2 dni). Mne to tak urobili, aj keď mi všetci tvrdili že ma pošlú do p...
Prečo ten kurz musí byť uprostred maturitného týždňa T_T