Ahojte neviete mi povedat ako to chodi na prijmackach na marketingovu komunikaciu na UCM v TT, komentskeho v BA, UFK v NI?? ... Mam sancu sa tam dostat s priemerom znamok 2-2.5? ..inak chodim na 8-rocny gympel
kamoska sa hlasi do blavy aj do trnavy. myslim ze aj tam aj tam su talentovky, v trnave zavisi aj od znamok z ustne maturity. a dakde ma aj testy, pomerne obsiahle mi pripadali...vseobecny prehlad, dejepis, noska, slovina.
Ja idem na UCM a robíš prijímačky zo všeobecného prehladu (ekonomika, film, fotografia, umenie.....) a z jedného jazyka. Za známky môžeš dostať maximálne 100 bodov a za prijímačky tiež tolko a podla konečného výsledku sa rozhoduje. Kopa kamarátov aj s ovela horšími priemermi sa tam dostali tak snáď vydá, ja mám priemer 1,00 -1,30, zatial mám zmaturované na samé dvojky, ale ústne vidím biedne, nedá sa mi na to učiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale podla priemeru tam nie je nic, sa mi zda
natashatko: a je aj nejaka knizka alebo testy k tomu z coho budu tie prijamcky ?? .. lebo viem ze niektore skole taketo nieco maju
junkychess: to myslis vazne?? .. a nevyhodia ma po chvili?
@2 @3
@4