jj..zblaznilii..ine uz ani nedavajuu..a este ked tych susedov davaju taki casto..amen!!!..radsej by som si pozrela nejaky dobry film a nie tie hovadiny..
hej, trosku to prehanaju...ale tak...da sa na tom (miestami) zasmiat, ale co je vela to je vela...ale ked si to clovek pozrie len tak semtam tak sa to da
podla mna to prehanaju, ae ved kazdy pozera nieco ine, takze si aspon zabezpecuju sledovanost v kazdom okamihu (okrem toho, ked ide komisar rex heh, ale nieeee)
ja kukam jediny serial a to na prime - muzi na stromoch, na ostatne zvacsa nemam cas
Noo presne.Ty kokoz neviem,markíze hrablo.Šak koľko chodili reprízy Susedov furt dokola v hlavnom vysielacom čase.Teraz to už nesledujem,lebo neni čo. Na Markíze pozerám len Krok za krokom,inak je to už dosť že na hovno.Aj cez víkendy je málokedy nejaký dobrý film.
A ešte tie úžasné a duchaplné reklamy,jak sa Marianna Ďurianová a spol. pozrie iným smerom... NO tak to vyhrali fakt!!!..sa máme čul asi posrať..
Ale celkovo podľa mňa všetky televízie majú nejakú (dlhodobejšiu) krízu.
Ja už pozerávam len Krok za krokom na Maríze,a Prison Break (*IN LOVE na Jojke..
Z Markízou alebo aspoň jej programom to ide dole vodou. Po pravde pozerám markizu maximálne dve hodiny za týždeň aj to keď dávajú len nejaký dobrý film.
DEBILINY...akoze dobre xapem ,ze susedia to este slo...bolo to nieco nove co zaujalo...no tie ostatne...nemaju ani sledovanost..akoze mohli by zacat vysielat O.C. alebo pustit honey alebo let´s dance 1 a 2...cela taka markiza..este ked,tak JOJ-ka je fajn...a na markize uz nai normalne telenovely nechodia
Keď som bola na Štúrovom pere vo Zvolene a bola tam aj beseda s riaditeľom Markízy tak sa ho na túto otázku opýtali a on povedal, že sa riadia podľa sledovanosti, takže ak to nechcete pozerať tak prepnite na iný kanál pretože kým budú mať vysoké čísla budeme sa musieť zmieriť s tým, že budeme stále dokola pozerať reprízu reprízy Susedov a podobne...
to vsetko su pre urcitu vekovu kategoriu, ja ta nepatrim, najradsej by som kazdy den chodila na allpinkíz, vcera bolo uuuzasne, vyska mi dokazala, ze stoji za to na nu chodit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja kukam jediny serial a to na prime - muzi na stromoch, na ostatne zvacsa nemam cas
na protest nepozerám telku..
A ešte tie úžasné a duchaplné reklamy,jak sa Marianna Ďurianová a spol. pozrie iným smerom... NO tak to vyhrali fakt!!!..sa máme čul asi posrať..
Ale celkovo podľa mňa všetky televízie majú nejakú (dlhodobejšiu) krízu.
Ja už pozerávam len Krok za krokom na Maríze,a Prison Break (*IN LOVE na Jojke..