Nemate prosim niekto skusenosti s firmou MARMARASFRUIT? Jedna sa o brigadu, zber ovocia v Taliansku..rozmyslame o tom s kamaratmi a chceme zistit, ci to nie je podvod.
Pytaju tam dopredu 40 - 70 € za dopravu a uz som pocula o roznych podvodn
no aj moji kamoši tam chodia ale oni chodia cez sprostretkovateľa ale oni platia do predu 50€ ale to majú na cestu tam a tam mali vždy všetko v poriadku.... A presne na tie miesta kde je ta dočiná firma.... Ale zas nikdy nevieš
Spoločnosť Galafruit bola založená v roku 1997. Hlavným cieľom bola podpora rozvoja východoslovenského regiónu, konkrétne regiónu južného Zemplína. Tento región sa vyznačuje mimoriadne priaznivými klimatickými podmienkami a ľudia žijúci na Zemplíne sú mimoriadne pracovití a poctiví, čo je základnou podmienkou úspešnosti každej firmy.
Spoločnosť Marmarasfruit bola založená v roku 1996. Hlavným cieľom bola podpora rozvoja, regiónu Severného Talianska a provincie Di Verona. Tento región sa vyznačuje mimoriadne priaznivými klimatickými podmienkami a ľudia tu žijúci sú mimoriadne pracovití a poctiví, čo je základnou podmienkou úspešnosti každej firmy.
@cinko hladam a patram po nete, ale ziadnu original stranku v taliancine som nenasla...na tej stranke » www.marmarasfruit.eu/... je v kontaktoch na talianskeho zamestnavatela uvedena ta ista slovenska stranka
a k tomu cestovaniu - nástupné miesta niesú ešte presne určené - napr. brat išiel do anglicka, a bus bol z BA pre všetkých, a vedeli o mieste dlho vopred
@cjubou no mne sa to cele zda byt divne...viacero fotiek som nasla rovnakych na tych dvoch strankach...neviem ci to je tiez normalne, aby dve firmy mali rovnako stylizovane vety v profile ich firmy...tiez toto co ty hovoris o tej ukolovej praci sa mi nezda....rozmyslam ako by som si ich este otukla
@cinko@cjubou dikes chalani za ochotu pomoct ..este poskusam daco pozistovat..zapojila som aj ostatnych ludi, tak snad sa mi podari dopadrat sa, ci je to "ciste"
@krowka ja som sa v taliansku už popýtal ľudí čo sa týmito vecami zaoberajú a mám v nich plnú dôveru. vraj nikdy ešte o tejto firme nepočuli a že je to výmysel.
ale ešte sa pozrú a informujú a v piatok by som mal mať definitívnu odpoved...
nikto nehovori ake stare su traktory,ale ZETOR,a taliani vyrábajú špeciály pre každé odvetvie v poľnohospodárstve.A tie obrázky a logo sú surovo prebraté zo stránok galafruit- tak 70 %.Adresa nie je presná Romania a Romana je dost rozdiel v Taliansku. A na satelitnej mape na danej lokalite je prázdny pľac.
no dost silno pochybujem, ze ta adresa je jeho..ked tam bolo pisane na tom fore, ze tam sidli posta..tak asi na tom nieco bude pravdy
ale velmi by ma zaujimalo aky argument by pouzil na tie okopcene foto od tej druhej firmy.....si kukni stranku marmarasfruit a galafruit..a porovnaj si profily tych firiem.prve riadky identicke..len namiesto Zemplina je severne Taliansko @6
ale zase treba mu uznat ze to mal celkom prepracovane... dalsia zaujmava vec je podla mna ze ma napisane na stranke 14 rokov spokojnosti zakaznika a na nikto nikde s touto spolocnostou nemal ziadne skusenosti.... a ked si vsimnete stranka bola vytvorena 2010...
ahojte tak som čítala všetky prípevky a ohlasy ohladom tejto brigády a nezdá sa mi to ale vobec. je tu nietko z Nitry? niekto kto sa má s ním stretnuť alebo sa stretol?
čaute potencionálni brigádnici .....akurat som sa tam regla..odpisal mi pán na email a taktiež mi zaslal informacie smskou...v nej stálo ,že sa mi ešte ozve v pondelok..ako s dopravou...Dokonca aj keď mu rodič volal ohľadom tejto brigády..zdál sa byť ako solídny pán ..a teraz toto?...sakra praace ..sa bojim...a peniaze som neposielala ....
Kto ide nech mi napise na pokec na nick monaaa ja som tiez poislala formulare ale peniaze nie...o panovy Kapkovy som pocula rozne info ale nemozem to tu tahat no vsak nic dobre ...neviem ci je to pravda ci mam ist ci nie? p.o.box sa da rychlo zistit pretoze musi byt vedeny na obciansky ....no len zase na koho...je to tazko tak mi napiste teda
cawte, ano ako citam tak neviem neviem, este su volne fleky na tu brigadu, teda posledne dve ktore som si zarezerovala a do vecera mu mam poslat tie vyplnene formulare, ale tak neveim ci to mam urobit som soknuta z toho co tu citim, lebo uz ma minuly rok okaslali a nechcela by som aby aj tento :/ nemate nieco nove ohladom toho typka, alebo celkovo jeho firmy, ci co to vlasne je? dajte vediet ak niekto z vas este na nieco prisiel, alebo neboj zohnal neikoho kto cez nich robil, alebo ma niekoho kto tam pracuje a vie ako s atam ma, pretoze on tam uz ludi asi aj posielal, taze ide uz len o to, ci nemete niekoho znameho aby nam povedal ako to tam vlasne je
kapko je uz trestne stihany za podvody uz dlhsiu dobu avsak ho nevedia najst z coho vyplyva ze tento biznis vedie na niekoho ineho meno takze ho nenajdu... a keby aj nikoho neojebal o viac ako 166 eur takze to nie je trestny cin ...takze ked ho chytia a on sa vyhovori ze to nespravil umyselne dostane maximalne pokutu 30 eur ..a ked mu niekto zaplatil 70 je stale 40 v pluse.....takze tak.....mozno keby sa zistilo na koho je vedeny p.obox v nitre alebo tie ucty v bankach tak by sa dalo mu ist nalamat na budku...ja osobne by som si sla udriet... avsak ak neexistuju v tejtoo veci tzv biele kone na ktore su vedene tie ucty.. moze byt nim aj nejaky stary chudak pan Kapko
NO VAžENý AK SI MZSLITE žE NIE JE HO MOžNE STIHAT oMYL chodte pekne všetci ktorých podviedol podat udanie na policii, tr .čin nie je ako jednotlivec ale vsuhrne podanzch udaní a to je podstatne viac ako166 e tk nevahajte a chodte ved po našom sl sa pohzbuje tolko zlodejov ako maku. mala som jednu skusenost a trvalo to3 roky než ho chytili.
Na tuto stranku sa pridavam iba kvoli tomuto foru...je to vsetko iba pekny podvod...Aj zbery-taliansko.eu
panovi sme pisali vsetko pekne odpisal..ale nasla som toto: Stefan Juhasz - preverila som si adresu a byva na poste..uz iba to je divne...a este toto: precitajte si odkaz ku 20.06.2011 (posledny) » www.nasapraca.sk/diskusia/100-49...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
bo to ani nemusí existovať
stranka » www.galafruit.sk/index2.php?sect...
Spoločnosť Galafruit bola založená v roku 1997. Hlavným cieľom bola podpora rozvoja východoslovenského regiónu, konkrétne regiónu južného Zemplína. Tento región sa vyznačuje mimoriadne priaznivými klimatickými podmienkami a ľudia žijúci na Zemplíne sú mimoriadne pracovití a poctiví, čo je základnou podmienkou úspešnosti každej firmy.
stranka » www.marmarasfruit.eu/onas.html...
Spoločnosť Marmarasfruit bola založená v roku 1996. Hlavným cieľom bola podpora rozvoja, regiónu Severného Talianska a provincie Di Verona. Tento región sa vyznačuje mimoriadne priaznivými klimatickými podmienkami a ľudia tu žijúci sú mimoriadne pracovití a poctiví, čo je základnou podmienkou úspešnosti každej firmy.
na » www.galafruit.sk/index2.php?sect... som nasla predposledny obrazok rovnaky ako na stranke » www.marmarasfruit.eu/foto.html...
tie rovnake profily firiem ma teda dost zneistuju...co si o tom myslite???
zatiaľ sedí...
na môj vkus sú texty na tých stránkach príliš podobné . . .
ale ked som dal adresu do google earth tak ju našlo. je to vo verone...
ešte by si skúsila napísať na ten mail a zistiť podrobnosti...
a k tomu cestovaniu - nástupné miesta niesú ešte presne určené - napr. brat išiel do anglicka, a bus bol z BA pre všetkých, a vedeli o mieste dlho vopred
celkovo sú tam dosť stručné informácie
Práca je platená hodinovo nie úkolovo od 6-8eur
a o riadok ďalej
ale môžu isť aj na úkolovú mzdu za 1 bedničku nazbieraného ovocia 1 euro
len vyskúšaj také zbery
to vôbec nie je taká sranda
ale vidno že je to v severnom taliansku platy sú celkom ok
na juhu dávajú za jeden kasón paradajok (cca 400kg) 2,50 (záleží od veľkosti paradajok
nezdá sa mi to... ešte sa nejak pokúsim informovať...
to sa vezme celá sadenica a ostriasa sa do takej veľkej bedne. to pár minút práce (hlavne pri tých väčších paradajkách)
potom sa ešte robí na deň a vtedy sa platí tuším asi 30 - 40E ale to je drina musíš nazbierať určité množstvo bední
a od rána do večera na praživom južnom slnku...
aacha, tak potom hej
stačí kliknúť a všetci pochopíte: » www.komunita.exil.sk/praca-v-zahrani...
ale ešte sa pozrú a informujú a v piatok by som mal mať definitívnu odpoved...
potom ti dám wedeť
(ale zdá sa že je to hovadina )
a newa aj tak sa ešte informujem...
Kde by sa tam v Taliansku asi vzallll ??
si nemyslite že v taliuansku má každý milióny
aj ked nie-sú až taký chudobný...
ale celkovo je to blbé
neverim, ze to nie je podvod
hlavne ked maju okopcene info, fotky od druhej slovenskej firmy galafruit..a este dokonca aj velmi podobne logo
a co si sa pytal do telefonu toho pana??
ale velmi by ma zaujimalo aky argument by pouzil na tie okopcene foto od tej druhej firmy.....si kukni stranku marmarasfruit a galafruit..a porovnaj si profily tych firiem.prve riadky identicke..len namiesto Zemplina je severne Taliansko @6
» www.komunita.exil.sk/praca-v-zahrani...
» www.komunita.exil.sk/praca-v-zahrani...
panovi sme pisali vsetko pekne odpisal..ale nasla som toto: Stefan Juhasz - preverila som si adresu a byva na poste..uz iba to je divne...a este toto: precitajte si odkaz ku 20.06.2011 (posledny) » www.nasapraca.sk/diskusia/100-49...
zaujimave nie?