Čawte, mám otázku. V 31. 05. 2015 mi končí zmluva a nevidím to ružovo, že mi ju predĺžia, pretože musím ísť na operáciu v júny. Chcel som sa spýtať ak by som sa dal pár dní pred dátumom 31. 05. na marodku, či ma môžu vyhodiť hneď na konci máji alebo je ne
@ohavnost do piči nemozu ta vyhodit počas PN ...ked mu skončí zmluva a nepredlzia mu ju,tak to nie je vyhodenie ,to je iba automatické ukončenie zmluvy
Vyhodenie je písomná výpoved pred skončením zmluvy,tak rozoznávajte pojmy ked idete presviedčat o opaku.
@ohavnost ked skonci zmluva, ako ho mozu potom vyhodit ? ved ked skonci zmluva, uz nieje ich zamestnancom automaticky, tak ake vyhodenie po skonceni zmluvy, wtf ?
Takže není žiadna nejaká ochranná lehota ani nič hej? Proste skončí zmluva a môžem ísť 1.6 na úrad práce aj keď budem na marodke?
Ja som si myslel, že je nejaká doba, že ti budú platiť marodku nejakých 40 dní alebo tak
@jurito keď píšem, tak nevidím, aký comment pribudne, keby si náhodou nevedel... to len tak na okraj, že som mohol písať esťe 37 ale odoslal som už 38 no v každom prípade, aj keď som zle tagol, de facto a de jure som písal to čo ty, ani zmienka o vyhodení...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Vyhodenie je písomná výpoved pred skončením zmluvy,tak rozoznávajte pojmy ked idete presviedčat o opaku.
Ja som si myslel, že je nejaká doba, že ti budú platiť marodku nejakých 40 dní alebo tak