do roku 2003 sa vyrabali v Anglicku potom sa vyroba presunula do Ciny,teraz sa v Anglicku vyrabaju iba v obmedzenom mnozstve tzv.vintage ale tie su urcene hlavne pre Britaniu a USA
Očividne 10ky.. to sa rozchodí, každé individuálne, mňa napr. najprv tlačili na palci a na členku, potom ma rezali do nohy.. ale to všetko povolí, a martensy majú o niečo poddajnejšiu kožu takže by to nemalo byť až také hrozné.. no a keď sa ti už prispôsobia tak nie je problém
@14 Ja mám nízke Invadery, ale akosi mi zatekajú, vraj sú to šmejdy, čo som, žiaľ, zistila neskoro, ale tak skúsim ich ešte reklamovať, aby to nejak opravili, či čo a aj tak ich nosím skôr v lete a keď je sucho.
Mám martensy a sú veľmi veľmi pohodlné, čiže rozhodne si ich chválim ... ale zas je fakt, že sú z jemného materiálu a tým pádom "vráskavejú" - nosením sa v nich vytvárajú také ryhy a ohyby, čo je asi prirodzené, ale nemuselo by to byť. Ale ked ich nosím počas všetkých štyroch ročných období prakticky všade, kadiaľ chodím, asi sa niet čomu čudovať a netuším, kde sa vyrábajú.
neviem ja mam rucne robene z polska a dal som za nich ovela menej ako by som dal za hocijake ine, vyzera dost podobne ako martensky a sluzia mi uz druhy rok vpohode. Kanady si casom zvyknu na tvoju nohu.
...made in china robi svoje...ma mam teraz 14 dierkove Martensy..kupil som ich uz pouzite..ale tak, dotycny ich nosil asi tak nieco cez mesiac..takze boli skoro ako nove..bez poskodenia..kupil som ich za 70€..velmi som na vyber nemal..pomaly sa uz vsetko vyraba v cine..a to ma stve..podla mna urcite by martensy vyrobene v UK boli kvalitnejsie..ale tak..niekedy si clovek nenavybera..nove martensy UK naozajj nije je take lahke najst, a pouzite a zachovale zasa malokto chce predat, pretoze UK je UK...s tymi mojimi, sice su made in china, ale tak..uvidime..moj osobny nazor je, ze dlho nevydrzia..co mi je strasne luto, lebo vyzera naozajj velmi dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Tieto:
ale inak podľa mňa sú dosť pohodlné, len ich treba trošku rozchodiť a mimochodom, super sa v nich uteká
koľko dierkové máš?
Ja viem, však hento sú úplne nové, vraj ich nikto ešte ani neskúšal.
A je mi divné, že mám cca 41 nohy a hento sú 39 a sú mi akurát.
@Quietus Práveže tam mali normálne ceny, v Royko pasáži ich mali nejaké drahé.
moj bratranec ma martensy uz vyse 10 rokov a nic in neni,ale myslim ze tie stare z anglicka boli kvalitnejsie ako tie dnesne z ciny
to s veľkosťou záleží aj od strihu a tak. Ja tiež mám 39-40 a Martensy mám menšie číslo, len by som radšej prijala 3-dierkové, ako 8-dierkové