Interpret ktorý totálne vykradol Alice Coopera, s tým rozdielom, že Alice to robil ešte v dobe, kedy Masonovi rodičia ani nevedeli, že ho budú mať, teda to bola iná kontroverzia.
Mason teraz przní jednu prebratú skladbu za druhou, teda oslovuje ľudí čo nepoznajú originály, nedokážu si nájsť kvalitnejšiu hudbu v rovnakom štýle, nejakým uleteným spôsobom sa im páči jeho nechutný výzor, čo je podľa mňa aj jediný dôvod, prečo ho scéna registruje. Keby to bolo len o hudbe, nikto oň nezakopne.
keď už tak, Marilyn... mám rada jeho staršie albumy, novými ma odradil a v súčasnosti jeho hudbu neregistrujem práve z toho dôvodu. ale jedna vec je jeho výzor (akoby to každého malo trápiť kto ako vyzerá, pritom taký Immortal vyzerá oveľa horšie, aj keď MM sa už tak nemaľuje, teda vôbec) a druhá vec jeho texty a filozofia..
inac jeho filozofia ktoru tu vsetci spominate je asi taka ze Aha, ked sa teraz vyserem na tanier a odfotim to na cover albumu bude sa to lepsie predavat
a ked to spravim z roznych uhlov budem navyse umelec
Podľa mňa je to obyčajný idiot. Nevie sám čo robí a darmo sa snaží získať rešpekt na scéne plnej kvalitnejších spevákov. Image zlého chlapca všetko len viac posral. Preto sa už neraz utiekal ku komerčnejším veciam. (Pre tých, ktorý mi tu budú vypisovať aká som spostá, že ho takto posudzujem, prvé dve slová by vám mali zavrieť klapačky
@bubinka77 nebudem písať že si sprostá, teda aspoň tzatiaľ nie, ale vieš mi povedať s kým ho porovnávaš ? Manson je tu už nejaký ten rok a miesto na scéne má a vždy bude mať, čiže neviem o čom tu je reč. Jedine ak ho porovnávaš so scénou One Direction(..to anus) alebo Justin Bieber a pod.
@ink No a ty si to chlalan ako predstavuješ ? Alice mal tiež svoje idoly a vzory, podľa ktorých zostavil svoju show, to tu vždy bolo aj bude. Isté "nasledovanie" svojich inšpirácii, z Gagy sa tiež idú všetci posrať a pritom sa len snaží prekonať Mansona....
@imoceans Tak mi daj hudobný vzor Alice Coopera, od ktorého sa nechal inšpirovať ako obsahom textov, tak svojím image. Ideš!
Gaga nemá s Masonom nič spoločné (teda, okrem nechutného výzoru a extravagancie). Gaga je kópia Madonny, ktorá také veci ako teraz Gaga robila v 80tych rokoch. A vtedy to bolo tiež inak kontroverzné ako teraz.
@imoceans Och Kriste, taký odpad na scénu ani nepatrí... Vravím o viac menej klasike, ktorá si svoje miesto vydobyla. (Black Sabbath, Slayer, Iron Maiden,...) Jednoducho je mi celkovo tento človek nesympatický a na tom sa nič nezmení. A jeho svetonázor mu rozhodne nič nepridáva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja som ho akosi nie že neregistrovala... ale brala som ho, vďaka tomu výzoru ako "viezdičku" ktorá musí zaujať... rovnako ako slipknot napr...
ale v poslednom čase soms a toho zbavila... (ano ano a môže za to aj ich spolupráca s trentom...a vlastne to že trent mu strašne moc pomohol...)
a raz za čas si aj čosi pustím...
ale pojem diabol pobavil, ak rožkatý existuje, musel sa strašne uraziť
Mám rada jeho niektoré názory
Odborúčam jeho autobiografiu
.. nemám proti nemu nič ale neuznávam ho ako Boha
A ... asi si o ňom nemyslím nič konkrétne .
Mason teraz przní jednu prebratú skladbu za druhou, teda oslovuje ľudí čo nepoznajú originály, nedokážu si nájsť kvalitnejšiu hudbu v rovnakom štýle, nejakým uleteným spôsobom sa im páči jeho nechutný výzor, čo je podľa mňa aj jediný dôvod, prečo ho scéna registruje. Keby to bolo len o hudbe, nikto oň nezakopne.
a ked to spravim z roznych uhlov budem navyse umelec
pri tejto pesničke
pár pesničiek má dobrých.
tak 4.
nie 5.
dobre 6.
ale fakt 6 a viac sa mi nepáčia
@ink No a ty si to chlalan ako predstavuješ ? Alice mal tiež svoje idoly a vzory, podľa ktorých zostavil svoju show, to tu vždy bolo aj bude. Isté "nasledovanie" svojich inšpirácii, z Gagy sa tiež idú všetci posrať a pritom sa len snaží prekonať Mansona....
Gaga nemá s Masonom nič spoločné (teda, okrem nechutného výzoru a extravagancie). Gaga je kópia Madonny, ktorá také veci ako teraz Gaga robila v 80tych rokoch. A vtedy to bolo tiež inak kontroverzné ako teraz.