mobil mám síce storočný, nedotykový a asi nie som vôbec kúl ale som s ním spokojná, oblečenie mám ale ako rozmýšlam, chcem na jeseň nejaký pekný trench coat a tie bývajú dosť drahé.
ale inak by som asi našim prispela na svoj notebook...a ešte voňavku potrebujem (chcem)
našetrila som ešte viac a tiež neviem načo ich použiť mobil mám pokazený tak som si vzala od starkého taký starý ale praktický a nemusím si kupovať nový a drahý .Peniaze si odkladáma viem že raz sa mi zídu na vodičák a na koncerty a to sa potom rýchlo nájde....na oblečenie by som ich asi nepoužila lebo ho mám až až a nakupujem iba s maminou takže svoje šetrím na horšie časy
Z tyćh dvoch možností oblečenie, mobil mám,stačí jeden. Ale ak by som ich mohla minúť aj na niečo iné, tak by som sa musela veľmi premáhať, aby som neskončila zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
ale inak by som si peniaze šetrila na niečo dôležitejšie
ale inak by som asi našim prispela na svoj notebook...a ešte voňavku potrebujem (chcem)
cestoval by som za ne za láskou..
okrem toho .. mobil za 150 € ?? ani za boha ...
NIE!! nie, nie veď som videla tak krásnu mikinu v royku...
- bola by to aspon nejaka ciastka na moje skolne
- setrila by som na fotak
- zaplatila by som si ubytovanie
ale ked z tych dvoch moznosti, tak oblecenie. ale boli by to trekingove topanky + bunda (teraz su akcie, tak do 150€ by som sa hadam aj vosla)
Takze ani jedno z menovanych.
Momentálne by sa mi hodil nový mobil, takže asi skôr ten. Inak by som bol povedal oblečenie.