Ten môj je taký... No, fakt obyčajný. Bola to nejaká veľmi nízka trieda horských bicyklov spred asi 15 rokov. Dostala som ho ako darček. No prevody tam skoro vôbec nefungujú... Pravdu povediac, keď som si pred pár rokmi požičala bicykel na jednej cyklotúre, kde všetci na ne nadávali, tak ja som bola úplne nadšená, ten rozdiel bol neuveriteľný!
Starý síce 20 rokov pomáličky, ale čím je starší tým mi nejako viac prirastieva k srdcu, však toľko km som už na ňom najazdil celkovo.. ...je celoodpružený, prehadzovačku má tiež, som s ním spokojný na presun z jedného miesta na druhé po meste
Funguje v pohode, len no som ho dostala tak 10 rokov dozadu, takže je v ružovej akože je normálny dospelácky, je mi dobrý, dá sa nastaviť, len .. ach nepoužíva sa cca celý čas, čo ho mám
Mám nový, takže ten je perfektný. Ten môj predtým vŕzgal neskutočným spôsobom. Tak, že ma bolo počuť z jedného konca mesta na druhý. Dvakrát mi odpadol pedál, po druhom páde aj blatník, brzdy brzdili veeeľmi slabo, ale nechcela som sa ho vzdať. Keď som sa asi tri roky trápila, že by som mala mať stehná jak Arnold Schwarzenegger za mlada, tak som sa ho zbavila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a súčasný budem používať len na commuting a do mesta atď