Tablet alebo snímacia tabuľka je vstupné zariadenie počítača, ovládač kurzora. Tablet sa skladá z pevnej podložky s aktívnou, spravidla obdĺžnikovou alebo štvorcovou plochou a z pohyblivého snímacieho zariadenia v podobe pera (pen) alebo takzvaného puku (puck) tvarom pripomínajúcim myš, niekedy je puk vybavený nitkovým zameriavacim krížom.
mam x) juj uplne uzasny xD jeziskovsky xD ultratenky xD juuuuuj xD som totalne donho zamilovana xD xD xD xD nieje nic lepsie ku pc xD a clovek by neveril co vsetko sa da s tym povymyslat xD
A naco by mi bol ?? .. kym nerobis prezentacie a rozne firemne stretnutia nemas ho poriadne ako vyuzit .. mal som kopu PDA-ciek a ledva tie som vyuzil nie to este tablet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Tablet alebo snímacia tabuľka je vstupné zariadenie počítača, ovládač kurzora. Tablet sa skladá z pevnej podložky s aktívnou, spravidla obdĺžnikovou alebo štvorcovou plochou a z pohyblivého snímacieho zariadenia v podobe pera (pen) alebo takzvaného puku (puck) tvarom pripomínajúcim myš, niekedy je puk vybavený nitkovým zameriavacim krížom.
depechemode: joo tiež si myslím
ozaj: aké máte nan programy?