Kedysi som mal s tým strašné problémy, teraz relatívne v pohode, možno trošku aj mám. Alebo zmena vody, keď prídem zo Zahraničia, alebo keď odchádzam zo Slovenska.
kedysi som mal veľa,ale momentálne už 2-3 roky nemám nič, lebo skáčem vždy za kožným si predpísať šampón, roztok a masť na noc, pokiaľ sa zásoby minú. tá kombinácia účinkuje spoľahlivo.
@alpanu skoč ku kožnému. on už bude vedieť, čo s tým. ja tiež mal som problém s tým asi 6 rokov. skočil som ku kožnému a odvtedy žiaden problém. načo sa zbytočne trápiť s tým dlhé roky, keď je to záležitosť návštevy raz za 3-4 mesiace?
@alpanu čudné no,lebo ja som išiel ku kožnému,keď som mal chytené nielen vlasy, ale aj trochu aj na lakťoch. dokázala mi pomôcť moja. je však jasné, že nedá sa vyliečiť nadobro, bo to pleseň a tá sa môže objaviť kedykoľvek. ale keď je to pod kontrolou tak v poho dá sa toho zbaviť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A c.) ako kedy (podľa šampónu, niektoré sú preborníci pre vznik).
striham sa na kratko takze z casu na cas 4x do roka si umyjem hlavu so samponom pre psov co su proti vsiam..dobre to posobi..
@patricino to mas pravdu tie komercne uspesne sampony co su proti lupinam ich praveze vytvaraju
@ani ne